Szereted a vért?
Figyelt kérdés
Bármilyen formában, helyzetben. Nézni, megfogni vagy meginni? Nekem valami szenvedélyes vonzalmam van vele, ez probléma ha másnak elmondom? Te mit reagálnál erre?2023. szept. 19. 16:54
11/18 anonim 

válasza:

Milyen vèrrel?sajàtod?mekkora festmènyt?
14/18 Darius- 

válasza:

Én nem irtózom a vértől látványban. Ennyi, ezentúl nem érdekel, max a véres hurka
15/18 anonim 

válasza:

14#
Még mindig jobb mint a májas. A máj meg az epe amitől rosszul vagyok.
16/18 Darius- 

válasza:

15- Én is így gondolom. A májast nem is szeretem, mert tényleg mindenféle belsőséget, bőrt, nyesedéket beletesznek. Tudom, mert gyakran voltam disznóvágáson.
17/18 Metionin 

válasza:

Semleges. Nincs vele problémám, sosem ájuldoztam tőle, rendszeresen dolgoztam anno vérrel (laborban), feltakarítom stb. De nem vonzódom hozzá, jelenleg bőven sok amit havonta látnom kell belőle.
18/18 anonim 

válasza:

Gyűlölöm, nőként havonta meg vagyok áldva vele és ráadásul nekem nagyon erős is a vérzésem. Szóval már valamilyen szinten megszoktam a látványát, muszáj volt. De ettől függetlenül utálom, jó lenne, ha nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!