Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van még rajtam kívül olyan ,...

Van még rajtam kívül olyan , aki nem bír nyitott ablaknál aludni? Úgy érzem magam, mintha nem aludtam volna, testem fáradt és megfázás szerű állapot.

Figyelt kérdés

Ideiglenesen lakik nálam valaki , aki ejjelre állandóan ablakot nyit. Hiába van csukva az én szobám ajtaja , bejön a hűvös levegő.

Nappal szoktam többször szellőztetni, nem éjjel. Pont ezért, mert hiába húznék magamra 5 takarót, szívom be a hűvös levegőt és úgy érzem magam kb mint aki az utcán aludt. Nagyon fáradtnak érzem magam és a légútjaim is áthűltek vagy mi.

2023. szept. 17. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
32%

Veled szerintem komoly problémák lehetnek. Még nincsenek is hideg esték.

Amiket prudukálsz fizikálisan azt csak te képzeled be, mert nem zárt ablaknál aludtál. Semmi egészségkárosító hatása nincs, ha nyitott ablaknál alszol.

2023. szept. 17. 09:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Itt éjjel 10 fok van. Nem beképzelem, tényleg fáradtan, áthűlve ébredek ilyenkor. Ég az arcom is. Nem egyszer tapasztaltam.
2023. szept. 17. 09:17
 3/8 anonim ***** válasza:
32%

Képzelt beteg. 🤦

Mivel az agyadnak azt az infót adod, hogy 10 fok, nyitott ablak az rossz, így ő csak azt produkálja, amire te beprogramozod.

2023. szept. 17. 09:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem. Régen is ez volt, de még nyáron is. Mindegy, pár nap múlva, ha így marad , lesz bizonyíték. Mehetek táppenzre.
2023. szept. 17. 09:23
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
2023. szept. 17. 09:27
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha nálad csukva az ajtó, te nem nyitott ablaknál alszol. Nem kellene ilyen tüneteket produkálj csak rettentő legyengült immunrendszerrel.
2023. szept. 17. 09:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Télen 10 fok alatti hőmérsékletű szobában aludtam, kutya bajom se volt emiatt, pedig az immunrendszerem kaka. Szerintem csak a fejedben lévő dolgok miatt érzed magad betegnek és azért is jön ki rajtad.
2023. szept. 17. 09:29
 8/8 A kérdező kommentje:

Ha én felejtem nyitva az ablakot is észre veszem éjjel.

Hiába van csukva az ajtó, egy ócska régi sz.r és nem zár rendesen. 20-30 éve így érzem magam, ha hűvös levegőt szívok be. Nem képzelődök. Aludtam hideg szobában, más jóvoltából és akkor sem éreztem jól magam. Ha nincs 22 fok legalább, egész éjjel nem alszok és csak kinlódok. Dolgozni meg kell menni..

2023. szept. 17. 09:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!