Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez gyakori, ahogy idősödik az...

Ez gyakori, ahogy idősödik az ember?

Figyelt kérdés

Főként férfiakhoz szólna a kérdésem.

Gimnáziumban még folyamatosan merevedésem volt, ha pl. megláttam egy jó tanár vagy osztálytársam melleit, stb...

Egyetemen, így 21 éves fejjel ez teljesen megszűnt. Már nem igazán izgulok fel ilyesfajta dolgokra. Úgy értem nem lesz ennyitől merevedésem.

Nyáron csókoloztam egy csajjal. Annyira nem is tetszett, a csókot sem élveztem. Akkor sem volt merevedésem. Ezzel szemben régebben 16-19 évesen bulikban csókolózás közben mindig.

Ez normális vagy csak csökkent a libidóm, mert felnőtt lettem/ vége lett a tini korszakomnak?

Mit gondoltok? Nektek is ez volt?

2023. szept. 16. 17:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Na összehordta a szemetet a szél látom :D
jún. 7. 18:15
 12/17 anonim ***** válasza:
25%
a #10 nem is írt nagy hülyeséget. Figyeld meg, hogy a hirdetésekben a 40 fölöttiek sokan keresnek 3.-nak beszálló bullt. Mert már a férjnek nem igazán áll de az nagyon izgatja, hogy élőben látja és részese a szexnek. Ott általában van a fiúk között is egy kis szopi. Vagyis inkább a férj cumizik, mert az ismeretlen terep és izgató neki !
jún. 11. 15:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó betegek vagytok.
jún. 11. 15:40
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
En nekem 25 evesen is ÓRIÁSI a libidom es meg ezen a teren "tini" vagyok de nekem is vannak barataim akik mar panaszkodnak erre
jún. 20. 06:55
 15/17 he84 ***** válasza:
Az én barátom 40 múlt már és bőven jó a libidója, mindig beindul és áll neki már attól is, hogy egymáshoz bújunk és közben simi nem csak ott, hanem hát, fenék, meg önmagában az egymáshoz simulás. Ez egyéni és hangulati főleg, de részben a hormonoktól is függ.
okt. 13. 17:10
 16/17 anonim ***** válasza:
75%

ne verd 1-2 hónapig, úgy fog állni, hogy megint ciki lesz

én 23-24 évesen csináltam egy 2 hónap nofap-et az fősulis órán állt a farkam és nem mertem felkelni amíg le nem kanyult, elég sokáig tartott

okt. 14. 18:53
 17/17 anonim ***** válasza:
bár annyira nem értek ehhez, de azt gondolnám, hogy az ember fasza baszás közben kell, hogy álljon.
okt. 14. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!