Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ahogy idősödik az ember...

Ahogy idősödik az ember kevésbé érdekli a zene?

Figyelt kérdés
Ezt vettem észre magamon, pedig amúgy szeretném szeretni, de unom a legtöbbet
2022. ápr. 9. 09:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehetséges.
2022. ápr. 9. 09:53
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
Az ízlés szokott változni, nem a zene szeretete. Már nem éri be az ember a tuc-tuc zenékkel mint kamasznak.
2022. ápr. 9. 09:55
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
Emberfüggő.90 éves nagypapám állandóan dudorászott a nagymamámmal meg énekelt,sok rádiót is halgatott.A szuleim kb 60 korul vannak es max neha napjan a kocsiba kapcsolnak vmi radiot vagy zenet.
2022. ápr. 9. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Akkor nme lennének nóták, meg éneklő idősek. lehet szimplán csak depis vagy.
2022. ápr. 9. 10:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Engem egyre jobban érdekel. Nem megy egyszerűen, mert a könyvek, filmek közelebb álltak hozzám, de ezek már nem kötnek le. Sajnos nagyon kevésszer találok olyan zenét, ami tetszik (rádióban), akkor meg elfelejtem leírni, hogy mi volt az vagy nem mondják be.

De pl. a youtube-on az automatikus lejátszó néha meglepően jó dolgokat hoz fel. Most pl. Wings-et hallgatok, amit még anno a szüleim sokat hallgattak lemezen. Onnan az automata átvitt Paul McCartney számokhoz és szuper jó némelyik.

https://www.youtube.com/watch?v=1Ohof_7oYjM

https://www.youtube.com/watch?v=zj5EZcTUxE0

De nagyon régi tervem, hogy a klasszikus zenét végre megszeretem. :))

2022. ápr. 9. 10:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Hú, rám abszolút igaz! Tini koromban teljesen odavoltam a zenehallgatásért, beleéltem magam a zenékbe, le nem szakadt rólam a fülhallgató, voltak kedvenc együtteseim, számaim... Most 31 vagyok, max futáshoz hallgatok zenét (de mivel ritkán bírom rávenni magam a futásra, ez nem sok). Illetve nem találok jó zenéket... Egyszer letöltöttem a Spotify appot, de azt is letöröltem kb 3 nap múlva, totál hidegen hagy már évek óta a zenehallgatás, legalábbis csak akkor érdekel, ha kicsit részeg vagyok :/
2022. ápr. 9. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!