Szerettétek a 90-es éveket?
Figyelt kérdés
Mi tetszett nektek abban az időszakban?2023. szept. 15. 21:32
11/16 anonim válasza:
9#
Nem volt szétlopva?
Azért ennyire ne túlozzunk már.
Impex, spontán(rabló)privatizáció stb. Az Orbán rezsim már csak egy roncshalmazra telepedett rá. Esetleg a korábbi 1998-2002-es Orbán ciklus az egyetlen a rendszerváltás óta, amit a 10-es skálán 1-esre tudok értékelni. A többi 0
12/16 anonim válasza:
Loptak erősen, de nem ennyire. Akkor még mindig volt sok minden. Akkor úgy mondom, hogy nem volt kifosztva, ha ez jobban tetszik.
13/16 Metionin válasza:
Én 90-ben születtem egy viszonylag csóró környéken egy csóró családba. Igazából pont az az első 10 évem volt a boldog tudatlanság, amikor minden úgy volt természetes, ahogy van és nem tudtam, hogy lehetne másképp is. Emiatt kevesebb stressz volt az életemben, mint utána. Felnőttként visszagondolva persze gáz volt már az is de akkor nem láttam rá ellenpéldát. Megvoltak a hétköznapi kis örömeim, a könyvtár, énekkar, sakk szakkör, sport, az első biciklim meg ezek, a nagyvilág meg annyira messze volt.
14/16 anonim válasza:
Én a pincér és a feleségem tanári fizetéséből építettünk fel egy 140 m2-es családi házat 2 gyerek mellett 1998-ban. Stresszmentes, boldog élet volt még a 2000-es években is.
Persze voltak rossz dolgok is, állandóan betörtek mindenhova-mindenkihez, illetve a rendőrök is halálra szívatták az átlagembert.
15/16 anonim válasza:
nem volt minden reterdáltnak hangfala csak keveseknek
16/16 anonim válasza:
Nekem tetszett. Kicsti félelmetes is volt (pl.: a robbangatások), de a fejlődés alapjait láthattam benne, ami szép volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!