Kinek milyen tapasztalata van a pszichológusokkal?
Figyelt kérdés
Eléggé mély gödörbe kerültem az utóbbi fél évben és nem nagyon tudok kikászkálódni belőle. Nem szeretném magam internet alapján semmivel diagnosztizálni, de depresszióra utaló tüneteket figyeltem meg. Még nem voltam pszichológusnál, de lehet, hogy el kéne mennem... Viszont hallottam sok jót/rosszat róluk, kíváncsi lennék, tudtok-e tanácsot adni, hogy mi alapján válasszon az ember, vagy nektek milyen tapasztalataitok vannak. Igaz, hogy a legtöbben az anyagiakra mennek, de nem hallgatják meg az embert, csak teszteket iratnak, vagy ezek ilyen rémtörténetek?2023. szept. 14. 15:46
31/32 anonim válasza:
10
akkor tehát nem tud megismerni minket
Akkor hogyan mondhat bármit rólunk
32/32 anonim válasza:
#31, megint ugyanaz a nóta: az orvosnál 15 percet töltesz bent, hát annyi idő alatt hogyan gyógyíthatna meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!