Miért pletykálnak mindig másokról a cigányasszony kollégáim?
Önmagukban nem látják a hibákat és teljesen tökéletesnek hiszik magukat.
Ellenségképet gerjesztenek másokról és őket rossz színben tűntetik fel, önmagukat meg dicsőítik, hogy mekkora nagy munkaerők.
Rosszindulatú mindd!
Az ilyeneknek sz.rélete van. Inkabb másokat jaratnának.le hogy magukat többnek tudják hinni.
Magyarok is ugyanez. Rolam pl bolti eladok pletykálnak folyton. Es persze hogy nem szépeket.
Mert a magyarok nem, mi?
XXXDDDDDDd
(Ma csupa fajgyűlölőbe futok bele itt a gyk-n...)
6-os vagyok és magyar, nem roma. De ha azt mondjátok, hogy a pletykálás a roma asszonyokra jellemző a magyarokra meg nem, akkor valami egészen más dimenzióban élünk én és ti.
Úgy gondolom, hogy kihangsúlyozni az etnikai hovatartozást butaság az asszonyok ezen aspektusbéli megközelítésében.
Ugyanakkor férfiként ki tudom jelenteni, hogy a férfiak is pletykásak - nem annyira, mint a nők, de azért azok.
Lehet zsigerből lepontozni, de ha belegondoltok, ez nem roma jellemző, hanem emberi. Még a nőkre szűkíteni a kérdést is meggondolandó.
Egy másik kérdésnél ma néhányan konkrétan a kiirtásukért lobbiztak, talán ezért reagáltam túl, ha ez az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!