Láttam egy verekedést élőben, és megijedtem férfi létemre ez normális?
Ültem a metrón és nem tudom, hogy honnan jött, de két ember elkezdett ordítani egymással, majd elkezdtek verekedni, úgy szedte szét őket a velük lévő társaság.
Ami viszont fura volt nekem, hogy teljesen leblokkoltam, olyan érzés volt bennem, mintha egy vizsgán lennék, aminek nagy a tétje és nem tudnék válaszolni a kérdésekre, olyan kellemetlen érzés volt bennem.
Ez normális férfiként?
Vagy érdemes lenne elkezdenem mondjuk ökölvívó edzésre járnom, hogy ezeket a rossz érzéseket legyőzzem magamban?
Ritkán látsz élőben verekedést, semmi baj nincs veled.
Sajna én gyakorta látok, így hozzá edződtem.
Mondhatni megszoktam, te nem. :)
Teljesen normális, hogy férfiatlan vagy, b*zi vagy, gyáva vagy, hisztis, vagy, életképtelen vagy, testileg gyenge vagy, agyban is csak a hazug kedveskedésedre, a vidámság gyűlöltée hazudod azt, hogy intelligens vagy.
Ez mind normális dolog mostanában mindenkinél.
Semmi baj nincs veled. Amit láttál, nem normális, és ezért blkkoltál le. Ezen nem segít az, ha boxolni jársz, de egyébként ajánlom, jó sport :)
Ilyen esetben nemtől függetlenül a legtöbb normális ember leblokkol, mert nem igazán látsz erőszakot élőben, ha normális családban, normális környéken nősz fel.
Én is láttam múltkor, felzaklatott engem is. Ritkán találkozunk élőben erőszakkal. Szerencsére.
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!