Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Honnan van ennyi pénzük? Vagy...

Honnan van ennyi pénzük? Vagy kapnak valami kedvezményt mert ikrek? Vagy mi?

Figyelt kérdés

Van egy egypetéjű ikrektestvér pár. 18 évesek. Patrik és Márkó . De amint látom instan 16 éves koruk óta mennék ketten nyaralni kulfoldre. Tavaly Párizsban voltak, Londonban, Bécsben, Pozsonyban.

Az idén az Egyesült Államokban California államban, Egyiptomban, Rómában, Thaiföldön. Most jelenleg Ausztráliában vannak! Nem értem, mégis honnan van ennyi pénzük! ? Kapnak valami kedvezményt? Egyébként kedvelem őket rendes srácok. De a szülei egyszerű emberek.

2023. szept. 12. 21:40
 1/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem jár nekik több, csak mert ikrek. Talán dolgoznak, vagy jól spórolnak. A szüleik egyszerű emberek, de lehet, hogy pont azért, hogy a gyerekeiknek több jusson.
2023. szept. 12. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:
kérdezd meg tőlük.
2023. szept. 12. 22:09
 3/7 A kérdező kommentje:
De az hogy évente 5 helyre elmennek külföldre Róma,London, Párizs, Bécs, aztán Egyiptom... ez kb sztem több milliókba van. Meg márkás cuccok 60 ezres táskák cipők nekik. Munkából nem.lehet így megélni.. idén is Amerikában voltak Thaiföldön, most Ausztrália.. csak gondolj bele a repülő jegy mennyibe van oda vissza akkor.nyaraljanak szállás... rá adasul van 3 testvérük is azaz 5en vannak tesók..honnan.vesznek több milliót. 18 évesek.
2023. szept. 12. 22:10
 4/7 anonim ***** válasza:
52%
Hát ez tényleg furcsa. Most már én is kivsbdo lettem. 😃
2023. szept. 12. 22:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet,h csak photoshoppal csinaljak a kepeket?
2023. szept. 13. 02:33
 6/7 anonim ***** válasza:

Megérkezett a minden napos "mások élete" című kérdés.

Te ismered őket,kérdezd meg tőlük,mi itt a Gyakorin szerinted honnan tudjuk?

Egyébként meg az egyik legnagyobb tahóság mások pénzügyei körül kutakodni.Ő dolguk miből van pénzük és mire költik.

A saját életeddel foglalkozz ne a másokéval.

2023. szept. 13. 07:22
 7/7 anonim ***** válasza:

* kíváncsi

#4.

2023. szept. 13. 07:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!