Szted gáz hogy plüss álattal alszom? Nem tudok elszakadni
Figyelt kérdés
6 Évesen egy plüss állatot kaptam most 19 vagyok de még mindig vele alszom már 13 éve nemtudok tőle elszakadni
2023. szept. 11. 21:46
1/9 anonim válasza:
Igen
2023. szept. 11. 21:49
2/9 anonim válasza:
Nyugi, nem ciki. Van, aki 41 évesen is vele alszik:).
2023. szept. 11. 21:59
3/9 anonim válasza:
Az nem, de hogy még magyarul nem tudsz normálisan...?
2023. szept. 11. 22:05
4/9 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Néha én is azzal alszok, 21 évesen.
2023. szept. 11. 22:31
5/9 anonim válasza:
29 éves vagyok és férfi plüss menyét van mellettem. Biztonságérzetet ad.
Különben meg mit foglalkozol vele, hogy mások mit gondolnak?
Számít egyáltalán?
2023. szept. 11. 23:04
6/9 anonim válasza:
Én is azzal alszom, nem is csak egyel. Ahogy az előttem levők is írták, biztonságérzetet ad, plusz érzelmileg nagyon kötődöm hozzuk, mert szinte mindegyiket a szüleimtől kaptam.
Nem szégyen, nem kell érdekeljen az, hogy mások mit gondolnak rólad. Az a lényeg, hogy te jól érezd magad
2023. szept. 12. 06:59
7/9 anonim válasza:
Sajnos a gyerekkori plüssöm elég megviselt állapotban van, de még olyan 13 évesen vettem magamnak egy másikat (hosszú buszút miatt kellett a nyakpárna ez egyben plüss is volt). Mai nepig vele alszom, pedig "felnőtt" ember vagyok, együtt élek a párommal. Ja amúgy neki is van plüsse, én adtam neki a 23. szülinapjára, mert folyton lenyúlta az enyémet.
Nem ciki.
2023. szept. 12. 08:49
8/9 anonim válasza:
Én majommal alszom és egy plüss patkánnyal.
2023. szept. 12. 09:47
9/9 anonim válasza:
Figyi, pontosan áttérezlek, nekem van egy plüss eevee, illetve egy flareon ami nagyobb, és jobb velük aludni, senki sem tud azokról a plüssökről rajtam kívül, eléggé szégyellem. Habár semmi probléma nincs ezzel mégis tudatalatt azt hiszed nem kéne, de ez konkrétan semmit nem ront a reputációdon, sőt szerintem még fasza is😄 de ha esetleg privben akarsz rola beszelni csak nyugodtan🫡
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!