Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi volt a leghosszabb...

Mennyi volt a leghosszabb idő, amit alvás nélkül töltöttél?

Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 23:40
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
57%

Körülbelül 100 óra. Egy szerelmi csalódás miatt nem tudtam aludni 20 éves korom körül, nem egy ilyen tervezett dolog volt tehát. Mikor 60 óra eltelt nagyjából akkor kezdődtek a hallucinációk és ezek után voltak ilyen mikro elalvások is. Azért nem tudom pontosan mennyi volt, mert addigra már teljesen elvesztettem az időérzékemet és a hallucinációk is nagyon bekavartak. Utána hónapokig tartott mire, rendesen el tudtam aludni, folyton kattogott az agyam miután lefeküdtem az ágyba.

Nem tudom, hogy ez miatt van-e de én elég jól bírom a három műszakos munkát is, két éve dolgozom így, de nekem nem jelent különösebb megterhelést, ha egy alvás kimarad.

35/F

2023. szept. 8. 04:39
 12/21 anonim ***** válasza:
68%

Olyan 36 óra.

De volt, hogy 3 egymást követő napon 3 órát aludtam, tehát 3 nap alatt 9 órát, és vizsgáztam.

A 3.nap már szédültem.

2023. szept. 8. 05:00
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
Olyan 30-32 óra, de boldog kínlódás volt. Egy kis laza 14 órás műszak után jött a telefon, hogy otthon (300km a munkahelyemtől) úgy gondolta a lányom, hogy picit korábban születik meg a tervekhez képest.
2023. szept. 8. 06:01
 14/21 anonim ***** válasza:
21%

Semennyi.

Ugyanis nem alszok.

Minek?

Úgy is reggeltől késő estig dolgozom, az a maradék 3-4 óra, ami maradt, azt már lazán kibírom.

Ezért sem értem azokat, akik a zuhanó repülőgépből miért nem ugranak ki, amikor már a földttől már 2-3 méterre vannak?

Mire várnak? 🤔

Na pont ilyen az én fentlétem is.

Minek feküdjek le arra a kis időre?

🤷‍♂️

2023. szept. 8. 06:10
 15/21 anonim ***** válasza:
84%
50 óra, és utána sétáltunk haza kiesett fél óra az úton, lehet aludtam. Nagyon rossz az olyan, munka miatt volt.
2023. szept. 8. 06:54
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
Én vagyok a lepontozók lepontozója. 😁
2023. szept. 8. 06:58
 17/21 anonim ***** válasza:
Dunakeszi-Svajc (St Gallen) Stuttgart fuvar oda vissza dobozos furgonnal kb 34 óra ébren, nem vagyok rá büszke, munkában kb ennyi volt a max. Otthon 2 nap alvás nélkül volt hogy összejött de akkor semmit tevés volt, még úgy is durva.
2023. szept. 8. 08:33
 18/21 anonim ***** válasza:
Olyan többször volt, hogy egy teljes éjszaka kimarad, az mondjuk 40-42 óra lehet.
2023. szept. 8. 09:45
 19/21 anonim ***** válasza:
3 éjszaka egymás után nem aludtam. Előtte nagyon durva rémálmom volt és nem mertem elaludni.
2023. szept. 8. 12:10
 20/21 anonim ***** válasza:
70-80 ora. Segitseggel.. 😀
2023. szept. 8. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!