Mennyi volt a leghosszabb idő, amit alvás nélkül töltöttél?
Körülbelül 100 óra. Egy szerelmi csalódás miatt nem tudtam aludni 20 éves korom körül, nem egy ilyen tervezett dolog volt tehát. Mikor 60 óra eltelt nagyjából akkor kezdődtek a hallucinációk és ezek után voltak ilyen mikro elalvások is. Azért nem tudom pontosan mennyi volt, mert addigra már teljesen elvesztettem az időérzékemet és a hallucinációk is nagyon bekavartak. Utána hónapokig tartott mire, rendesen el tudtam aludni, folyton kattogott az agyam miután lefeküdtem az ágyba.
Nem tudom, hogy ez miatt van-e de én elég jól bírom a három műszakos munkát is, két éve dolgozom így, de nekem nem jelent különösebb megterhelést, ha egy alvás kimarad.
35/F
Olyan 36 óra.
De volt, hogy 3 egymást követő napon 3 órát aludtam, tehát 3 nap alatt 9 órát, és vizsgáztam.
A 3.nap már szédültem.
Semennyi.
Ugyanis nem alszok.
Minek?
Úgy is reggeltől késő estig dolgozom, az a maradék 3-4 óra, ami maradt, azt már lazán kibírom.
Ezért sem értem azokat, akik a zuhanó repülőgépből miért nem ugranak ki, amikor már a földttől már 2-3 méterre vannak?
Mire várnak? 🤔
Na pont ilyen az én fentlétem is.
Minek feküdjek le arra a kis időre?
🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!