Egyedül lakók, ti otthon mostok kezet vécézés után?
Én magam reflexből kezet mosok. #20 amúgy igen, én volt, hogy a lábszáram is megmostam utána, mert éreztem, hogy megy rá a permet :D
Amúgy érdekes ez. A gép előtt ülök kezemben a farkammal, majd wc-re megyek, kezet mosok és visszatérve kézbe veszem a farkam újra :D
Most nem azért de ilyen mennyiségű kézmosás tuti többet árt, mint használ.
Amúgy egy segggyógyásztól hallottam egyszer, hogy ő úgy látja, hogy a munkája során, hogy egészségügyileg inkább lehet gond kényszeres tisztálkodásból, mint hogy valaki lazábban tisztálkodik.
Nekem is a telefon jutott eszembe. :-D
Amúgy nekem nem csak az a szempont kézmosásnál, hogy épp mit csináltam, hanem az is, hogy mit fogok csinálni. Szóval étkezés előtt például, vagy ha ételt készítek, értelemszerűen mosok kezet. Ha mosogatás közben megyek ki pisilni, akkor nem, mert fölösleges, hiszen a mosogatószer is elvégzi ugyanazt, amit a szappan. NagyWC után mindig mosok kezet. Ha virágot ültetek át, pincében pakolok pisilés után, akkor nem.
Egyébként a kérdéstől kicsit elvonatkoztatva jártam már úgy nem otthon, bevásárlóközpont WC-ben, vonaton, hogy nem jött víz a csapból, és pont nem volt nálam kézfertőtlenítő sem. Fogdosom a koszos kapaszkodót járműveken WC használat előtt és után is, akkor otthon kezet mosok, mikor hazaérek, út közben meg "ez van".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!