Igaz már a képzetség nélküliek és 8 általánossal rendelkezők is külföldre mennek, de mit akarnak ott csinálni tudás nélkül?
Figyelt kérdés
Meg miért gondolják nem értenek semmihez ott találnak munkát meg ha találnak is csak ugyanúgy nyomorognak mint itt?2023. szept. 5. 17:23
21/23 anonim válasza:
Amikor én voltam, akkor még az volt. Igen, igazad van, ebben. De a többi része reális.
22/23 anonim válasza:
Kedves kérdező, nem tudom neked milyen végzettséged van, de írni nem tanultál meg, az egyszer biztos. Egy mondatot nem tudsz leírni helyesírási hiba nélkül, "képzettség", "érettségi" "itthon" egy t-vel, de ez csak pár a sok közül. Ezzel amúgy nem is lenne semmi baj egyébként, ha nem mások életével foglalkoznál, úgy utálom az ilyeneket, most azzal, hogy ők kimentek, azzal neked nem lesz drágább a kenyér, ezt kéne felfogni. Amúgy meg sokan kimennek szakma nélkül, 5-ször annyit keresnek mint te, és még írni is tudnak, meg a saját életükkel foglalkoznak.
23/23 anonim válasza:
#22 10x annyit, nem? Külföldiában imádják a 6-8 általánost végzett suttyókat, bankigazgatóként, meg top managerként alkalmazzák őket, milliárd eurós fizetésért. 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆 🤣 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!