Megadod-e magadnak azt amire másoktól vársz?
Figyelt kérdés
2023. szept. 5. 15:41
1/3 anonim válasza:
Szerintem többet adok magamnak mint amit elvárnék mástól és másoknak is többet adok mint amit elvárnának tőlem avagy tőlem független személytől.
Persze ez csak addig tart amíg látom értelmét mind a saját és mind az ő javára válni.
Én nagyon elitélem azt aki egyszer is hibázik saját magának köszönhetően. Szerintem hibázni ér, de nem úgy, hogy ezzel másoknak fájdalmat okozom, amíg csak magának okoz valaki fejfájást az rendben van mert ez az ő élete, sorsa.
2/3 anonim válasza:
Igen, màr rég nem vàrom, hogy más adja meg a dolgokat. Másnak sem kéne görcsösen mástól várni, mert szerintem hosszútávon a boldogtalanság forrása lehet, mivel az egyetlen fix pont az ember életében saját maga.
3/3 anonim válasza:
Igen megadom. Nem csinál senki nekem kávét, így magam készítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!