Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan hang ami nagyon...

Van olyan hang ami nagyon idegesít téged?

Figyelt kérdés

Pl. chips ropogtatás, ujj ropogtatás stb.

Onnan jutott eszembe, hogy lassan egy órája hallgatom a távolsági buszon, hogy egy férfi a száját szívja percenként. Már agybajt kapok. Utálom az ilyen hangokat.

2023. szept. 4. 08:45
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
85%

Na igen, az erőltett röhögés nekem is.

Meg lehet, hogy ezzel én vagyok csak így, de az is irritáló, amikor pasik (nőknél nemigen láttam eddig) random beleröhögnek a saját mondandójukba random és nem vicces részeknél.

Nehezen tudom körülírni, miről szól.

De kb:

Felkeltem, kávéztam hö-hö-hö lementem, beültem a kocsiba hö-hö-hö.

2023. szept. 4. 09:44
 12/27 anonim ***** válasza:
91%
Éjszaka a dübörgő zene, amikor aludni akarok, tömegközlekedésen a gyerekvisítás, hangoskodás egész úton, szipogás, takony szürcsölése, fogászati fúró hangja.
2023. szept. 4. 11:05
 13/27 anonim ***** válasza:
80%

Mizofóniás vagyok, az ASMR videoktól meg tudnék ölni valakit. Utálom, ha hallom valakinek a nyálat a szájában, akár beszéd közben, akár csak nyammog, vagy a legrosszabb, mikor elmosolyodik, és hallod a nyálat. Utálom a hangos kortyolást. Amikor főleg filmben, ahol élesre van keverve a hang: piát töltenek pohárba.

A legfurább az, hogy az emberi csámcsogástól megőrülök, de az állatitól nem.

Amit leírtatok, azok is baromi idegesítőek, de amiket én írtam, az nekem olyan zsigeri düh, hogy leírni nem tudom.

2023. szept. 4. 11:32
 14/27 anonim ***** válasza:
84%

Extrém módon zavarnak bizonyos hangok. Sokszor olyanok is, amiket más nem is érzékel, vagy meg sem akarja hallani.

Tegnap egy öreg dízel kocsi állt mellénk és folyamatosan járatta a kocsit, azt hittem felrobbanok és nem viccelek, nem sokon múlt hogy ne menjek oda és verjem bele a fejét a kormányba! Remegett a testem, kezem, annyira irritáló volt a hang.

Ami a legtipikusabb az a fúrás, gyereksírás, kutyaugatás. Ezek hétköznapiak ugyan.

Meg a hangos beszéd ami kiborít.

2023. szept. 4. 11:52
 15/27 anonim ***** válasza:
32%
P9nafing
2023. szept. 4. 12:01
 16/27 A kérdező kommentje:

Jesszus, nem is gondoltam,hogy ennyi válasz jön. Azt hittem, csak én vagyok ilyen "rigolyás." :D

Engem a chips rágás, evés közben csámcsogás, szürcsölés, a mindenfèle testrészek ropogtatása, a hangos tüsszentés, a nénik csámcsogása a buszon másodpercenként, a cuppogás zavar így hirtelen.

Bennem is olyan ideg lesz, mikor ezeket hallom...

2023. szept. 4. 12:08
 17/27 Metionin ***** válasza:
73%
Nálam a gyereksírás, visítás, hiszti a top de irritál még a csámcsogás, fogszívás, cuppogás és társaik is.
2023. szept. 4. 12:11
 18/27 anonim ***** válasza:
5%
Csinos, ideges típusú nőt Keresnek aki szivesen megbüntetne valakit, levezetné dühét ! Nem trollkodas!!!
2023. szept. 4. 12:19
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
Amikor valaki foleg mikrofonba beszelve izgul, es szaraz a szaja, de kozben a nyal hangosan csattog a szajaban. Visitva kirohannek a vilagbol.
2023. szept. 4. 12:30
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Köhögés, krágokás, szipogás
2023. szept. 4. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!