Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit kell tenni, ha az embert...

Mit kell tenni, ha az embert lenézik a fizetése miatt?

Figyelt kérdés

Nettó 240 ezret kapok, anno egyetemre jártam megbuktam, egy volt szaktársammal összefutott, mérnöki terület vihogva mesélte ,hogy nettó 665 ezret kap, plusz cafateria. Amikor rákerdezett az én fizumra csak kirögött ,hogy majd ha lesz gyerekem éhen fog halni.

Szakmám van, keleti régió szegény részén élek, én örülök ennek a pénznek is. Igazából én elfogadtam szakmunkás lettem szegény lettem, nem is mondom a fizum mások előtt csak ,ha megkérdezik.

2023. szept. 3. 16:11
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Meg kell mondani a kérdezőnek, hogy nem illik ezt megkérdezni.

De nem úgy mintha szégyelnéd, hanem ez nem publikus és kész.

Utalni kell rá, hogy elég a pénzed arra, amire kell, és cserébe nem szakadsz meg.

Mert nem az a lényeg, hogy az ember mennyit keres, hanem hogy mennyit dolgozik azért a pénzért!

Lehet nagyon sokat keresni, de hiába, ha az ember megszakad, és nincs szabadideje.

2023. szept. 4. 10:57
 12/12 anonim ***** válasza:
Amennyiben neked ez is így és így érzed jól magad akkor minden rendben van. Szard le, hogy mit mondanak mások, random idióták véleményére senki se kíváncsi.
2023. szept. 5. 12:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!