Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Örültök ennek az időszaknak?

Örültök ennek az időszaknak?

Figyelt kérdés

Vagy inkább nem annyira?

Én aminek igen az az, hogy elviselhetőbb az idő, kellemes a hőmérséklet és a bogarak egy része idővel elhúzza a csíkot.

Aminek viszont kimondottan nem örülök az, hogy este 8-kor már majdnem teljes sötét van. Júniusban még 9 után kezdett sötétedni. Igaz, hogy akkor meg cserébe sokszor nagyon meleg volt, aminek most örülök, hogy nincs. Mindennek van előnye és hátránya, csak ez, hogy korábban sötétedik sose volt a kedvencem.

Inkább a tavaszi/nyári időszakot vagy az őszi/téli időszakot szeretitek jobban?

2023. szept. 2. 08:16
A kérdező szavazást indított:
tavaszi/nyári
őszi/téli
45 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
66%
Igen, nagyon örülök. Végre lehet otthon csinálni amit kell és nem döglesz bele a melegbe.
2023. szept. 2. 08:25
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Jobb ez mint a fülledt forróság , de az időzonát lehet fixálni normalisra . Csak az eu faszhsagai miatt nem tették meg , az egy idiota banda . Télen 7 után világos 16kor sötét , nyáron 5kor világos 21,30 ig .
2023. szept. 2. 08:41
 3/20 anonim ***** válasza:
97%

Én a tavaszi időszakot szeretem a legjobban, és a kora őszit.

A nyarat gyűlölöm, a telet is, ha nagyon hideg van és esik a hó.

A nyálkás őszt sem csípem.

Sok bajom van, tudom. :D

2023. szept. 2. 08:45
 4/20 anonim ***** válasza:
13%
A múlthetet leszámitva nem volt idén tartós kánikula. Júniusban keményebb lett volna, amikor kb. 11 mire teljesen elsötétedik.
2023. szept. 2. 08:49
 5/20 anonim ***** válasza:
67%
3# Mikor Magyarorszagon esik hó télen es van tartos fagypont nappal ? A hegyekben elvetve .10 éve nincs tél , itt északi megyékben , minden év dec januar 15 cfok felett es melegrekordok dőlnek .
2023. szept. 2. 09:06
 6/20 anonim ***** válasza:
48%
4es # hőhullam volt júli elejétől mult hétig, 3 at beharangoztak az utolsó súlyosabb 2t elsumákolták ...
2023. szept. 2. 09:09
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Örülnék neki, ha valódi csípős-hűvös-esős ősz lenne, de az sem létezik már, ahogy a tél sem. Most még másfél hónapig eltart ez az indián nyár vagy akárminek nevezzük is, aztán jön néhány hét langyos locs-pocs, és máris kezdődik elölről a kánikula. Amúgy télimádó vagyok, a sötétet is szeretem, de persze, hogy pont a kedvenc évszakomnak kellett nyomtalanul eltűnnie.
2023. szept. 2. 09:25
 8/20 anonim ***** válasza:
51%
Tv időbemondók fogalmatlanok, itt az ősz első hete és kellemes 28-30 fok lesz, jövő héttől tartos felmelegedes .... A csillagaszati az ősz szept 21 , a meteorologiai akar heteken át meg kitarthat . A folyamatos meleg néha borus esős állando vernyomas ugrast fejgörcsöt okoz , hidegfront nem akaszt ki de nincs hideg egesz evben 6 hétnyi sem . A nagy minuszok nem léteznek , szilvesztereket puloverbe töltjük verőfenyben , a tv a gagyi telapos havas reklamjait hirdeti . Pofaznak a éghajlat eltolodasrol 8 éve pokol a nyar de nem lesz itt szieszta sosem, semmi hasznos fejlődés.Gusztustalan hogy februar közepetől molylepkek fergek tetvek hemzsegnek mindenfelé dec végéig . A tél saras vagy aszalyos .
2023. szept. 2. 09:41
 9/20 anonim ***** válasza:
68%

6#

Mondjuk én Salgótarján és Ózd vonzáskörzetében élek. A vajdavár vidéken vannak olyan mikroklíma területek ahol még április derekán is jégkása van.

2023. szept. 2. 10:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az ősz a kedvenc évszakom, főleg az októberi időszak, de ugyanígy a tavaszt is nagyon szeretem, főleg az áprilist.

Nekem a nyár túl meleg, a tél túl hideg, de ezekben is mindig megtalálom az örömöt és lehetőséget. Bár a mostani nyár után különösen vártam már az őszt.

2023. szept. 2. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!