Gimis lányok miért nyomulnak rá 40-es pasira?
Kimentünk edzőparkba, még ketten edzettek kint, és sajnos szokás szerint részeg gimisek is oda járnak valamiért bulizni.
6-7 gimis csaj iszogatott és bulizott. Aztán többen közülük elkezdtek ismerkedni, de nem akartam hinni szememnek, az egyik 40-es csávót szúrták ki maguknak.
Értem hogy részegek, de basszus az az apjuk lehetne. Itt kicsit felfordult a gyomrom, szóval leléptünk.
Először is a férfiak nem nők.
A nők - kinézetüket tekintve - 16-28 éves között vannak a csúcson, egy 30 éves nő már nehezen versenyez egy 22 éve csinos egyetemista lánnyal.
Ehhez vedd hozzá, hogy az átlag magyar irodista nő már löttyedt, és általában észben sem tart előrébb.
Szóval egy 40es jóképű férfi simán esélyes lehet egy fiatal nőnél, és valljuk be, sokszor vonzóbbak is, mert nem olyan arrogánsak, félműveltek vagy megkeseredettek, mint az idősebbek.
Az lehet, hogy a mai lányok korán érnek ilyen téren, viszont amúgy meg egyre ostobábbak sajnos.
Engem itt az oldalon talált meg pár hete egy 17 éves lány, hogy ő támogatót keres. Meg rajtam kívül még más férfiakat is.
Hamar kiderült, hogy egy városban élünk, így könnyen haladtunk tovább. Megegyeztünk mindenben, és megbeszéltük, hogy rendszeres lesz a dolog. Ahogy beszélgettünk, és mesélt magáról, kiderült, hogy vannak közös ismerőseink is. Küzdősportra jár, ott például az edzője gyerekkori ismerősöm. De több edzőtársát is jól ismerem.
Két találkozó lement rendesen, és meg volt beszélve a folytatás. De aztán eltűnt egy szó nélkül, és még csak válaszra sem méltatott. És rajtam kívül ezt 2 másik férfivel csinálta meg velem egy időben, akiket szintén itt szedett össze az oldalon. Ezek csak akikről én biztosan tudok.
Ezzel nincs is semmi gond, nem fogok a kardomba dőlni emiatt. Csak az a baj, hogy fel sem fogja amikor ilyeneket csinál, hogy én sokkal jobban ki tudnék vele b.szni ha akarnék. Kezdve azzal, hogy a lakás be van kamerázva, aztán ott vannak a mentett beszélgetéseink. De simán le tudnék járni az edzésekre is ahová ő jár, csak hogy kellemetlenül érezze magát, mert pontosan tudom mennyire fontos neki az a sport.
Én persze nem fogok ezekkel visszaélni, mert egyáltalán nem akarom őt bántani, de simán benne van a pakliban, hogy egyszer egy olyan faszit hülyít be aki nem annyira stabil lelkileg, meg idegileg mint mondjuk én.
Kérdező! Szerintem is csak irigy vagy! Nem mintha teljesen helyénvalónak tartanám a gimis lányok magatartását, de ha te edzeni mész oda valahova akkor mit érdekel, ki mit csinál a környéken?? Ha téged nem akadályoznak akkor ugyan xard már le őket.
"Itt kicsit felfordult a gyomrom, szóval leléptünk"
Ebbő a szövegből pont az jön le nekem, hogy te csak irigy és/vagy féltéleny lettél amiért a kiscsajok lexartak, habár Te nagyon cool-nak érzed magad, mert edzesz és izomszagot generálsz! :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!