Van itt olyan ember, aki felvállalja magáról, hogy rasszista?
Az Ujlipotvaros egesze az.
A munkahelyek osszessege az,kiveve ha a fonok is az,mint a volt cba szupermarket el(prima)…. Ennek minden kovetkezmenyevel…..
Én úgy kerülöm el (ha elkerülöm egyáltalán) hogy átnevezem őket :)
Vannak a c. emberek, akik normálisan élnek, ezekkel nincs baj, szívesen beszélgetek vagy dolgozom velük és kicsit sem aggódom miattuk.
És van a sajnos nagyobb hányad, akik lopnak, csalnak, hazudnak és erre büszkék is.
Őket hívom c...-nak, messzire elkerülöm őket és vannak előítéleteim velük kapcsolatban. Ahol felnőttem ott ezek voltak többségben, sokat is verekedtem velük és semmi jóra nem számítok velük kapcsolatban. Abból élnek hogy másokat kihasználnak, kifosztanak, megfélemlítenek. Jellemzően börtön viselt mind.
- De ezt nem bőrszín vagy származás alapján döntöm el, hanem viselkedésmód alapján. Elég könnyű.
Érdekesség, hogy egy haverom usában él. Ő mesélte ezzel kapcsolatban, hogy ott sem a bőrszínt veszik alapul manapság már. Ha pl. felszáll a metróra, nem azt nézi ki fekete vagy ki fehér. A földre szegezett lapos pillantások, a sunyi fel-felnéző, áldozatot kereső pillantások alapján döntik el, kiktől tartsák távol magukat nehogy eltűnjön ez-az a zsebükből, táskájukból.
Vannak a c. emberek, akik normálisan élnek, ezekkel nincs baj, szívesen beszélgetek vagy dolgozom velük és kicsit sem aggódom miattuk. Akár haverkodom is velük. Őket hívom romának.
- Bocsi, lemaradt valahogy...
Nos. Van egy két cigus ismerősöm. Semmi gondom velük. DE: ha az én szavazatom lenne az utolsó, hogy megszabaduljunk e tőlük
/ most mindegy , hogy milyen eszközökkel/ , igennel szavaznék.
Aki másképp gondolkodokik, annak egy kérdés: mit veszítenénk, ha holnap reggeltől egy sem lenne Magyarországon?
Kinek énekelnék ezután május elsején hogy
Köszönjük néked Viktátor elvtárs,
Kiért a hálánk tiszta lángja ég.
Reád ha nézünk, büszke a arcunk,
Virágot hintünk amerre mész.
Fogadjuk néked Viktátor elvtárs,
Utadra lépünk, Te vezess tovább!
Tavaszra nyíló gyermeki nótánk,
Elébed hajlik, mint virágos ág.
Igen és vàllalom is.
Meglehet nézni azokat a környékeket, ahol az etnikai mérleg nem a fehérek javára dől..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!