Van itt olyan ember, aki felvállalja magáról, hogy rasszista?
Jó kérdés.
Én inkább azt mondanám magamról, hogy biztos akadnának, akik azt mondanák rólam, hogy én az vagyok.
Alkoholista, rasszista, homofób, transzfób, férfisoviniszta, nőgyűlölő.
Egyesek szerint.
Szerintem egyik sem vagyok, de igazából nem foglalkozom a címkékkel és lesz..om, hogy más minek tart. Ha konkrétan kérdezel valamit, arról elmondom a véleményemet, aztán döntsd el te, hogy szerinted az vagyok-e.
Kerülök egy bizonyos népcsoportot a negatív tapasztalataim miatt. Távolságtartó vagyok velük. Szerintem ezzel nagyon sokan így vannak, mert sok bántás érte már őket az életben ettől a 'fajtól'.
Ezt nem nevezném rasszizmusnak.
Természetes védekező mechanizmus. - Ha ez nem lenne meg egyesekben, az lenne a gáz. Ismerünk valamit, amiről tudjuk, hogy 90 százalékban csak árthat nekünk. Hogy a viharba ne kerülnénk. - Csak úgy, mint az állatvilágban.
Nekem ez a véleményem.
nekem c-allergiám van, de a normálisaknak megadom az esélyt, szóval nem zárok ki élből egy adott rasszt.
Vagyis nehéz definiálni a fogalmat, főleg miután a sok jogvédő(nek álcázott képmutató) rongyosra koptatta.
Tapasztalati ítélkezést folytatok.. fogalmazzunk így.
Én az vagyok. Nem kedvelem a c típust. Semmi jó tapasztalatom nincs velük.
Oviban volt egy c fiú aki fogdosni akart. Ovit kellett váltanom.
Felnőttként ért sérelmek; betörtek többször nagymamámhoz. Az utcámban tiszta szemét minden (kakás pelenka, tampon, véres betét, telibe szart nadrág, minden van..). Lefosták egyszer a házam oldalát, a kapum elé is nyomtak egyszer.
Bedobálják a szemetet a kertembe. Kővel dobálják a tetőt, kerítést. Tartanak legalább 5 kutyát, az utcán.
Ha bedobják a kertbe a kölykök a labdát,akkor lazán beugranak érte.
A rendőrök nem mernek hozzájuk szólni, inkább azt nyomozzák ki az aki felmeri jelenteni őlordságukat.
(Ezeket amúgy másokkal is csinálják, nem kimondottan ellenem irányul a dolog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!