Hogy jellemeznétek azokat az embereket akik tesznek nektek valami rosszat és jelentkeznek mintha mi sem történt volna?
A karma nem dolgozik, soha.Értitek ? SOHA !
Kár ebben reménykedni,hiú ábránd az egész.
Mindenem elveszítettem mások önzése,szemétsége és "önmegvalósítása " miatt. Ők élnek nyugiban,gyarapodnak,párjuk van, stb.
Nekem senkim és semmim nincs, és már nem is lesz. Rosszat sosem kívántam senkinek,de tudom,hogy nincs igazság az életben.
Minden téren a hazug,csaló,tolvaj és másokon átgázoló alakoknak megy. kicsiben is,nagyban is.
"A karma nem dolgozik, soha.Értitek ? SOHA !"
De dolgozik, saját tapasztalat.
A saját felelősségedet meg ne hárítsd másra. Talán a párod elárvereztette a lakásod a fejed fölül? Nincs munkád, amiből pénzt tudnál keresni?
1-es voltam.
Képzeld a párom miatt úszott el a lakásom.És utánam még két férfit tönkretett,most éli világát pár éve a harmadikkal.Más a második kocsijukat veszik,stb.
Három férfit nullázott le aljas módon,mindenkit mindenkivel megcsalva és hol a karma ?
Van munkám, van egészségem, de nem tudok egy lakásnyit összeszedni.
És kinek a hibája, hogy ezt a nőt választottad? A tiéd. Mégis, hogy tudta ezt elkövetni a saját lakásoddal, amihez ugye neki semmi köze? Hogy tud valaki olyan buta lenni, hogy nem veszi észre a jeleket?
Semmit. Megtanultam, hogy:
magyarok vagyunk.
Tehát nekünk igazán nagy az arcunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!