Hogyan jellemeznéd azt az embert, aki...?
Figyelt kérdés
...csak olyanok társaságában van, akikben van valami kiugró, valami speciális, valami egyedi, különleges, hétköznapitól eltérő. Mindenki más, aki hetköznapi életet él, az "unalmas".
Nekem csak a 'sznob' jut eszembe, de nem teljesen fedi.
Te hogyan jellemeznéd?
2023. máj. 15. 00:35
3/5 anonim válasza:
Szerintem senki nem keresi az unalmas embereket
4/5 anonim válasza:
Egy ideje keresem az érdekes karaktereket. szerintem ebben semmi extra nincs. Jómagam elég sótlan senki vagyok, lehet pont ezért szeretnék érdekes emberek közelében lenni.
5/5 anonim válasza:
Julian Morrow
Szóval igen, az elitista a megfelelő szó. A sznob inkább az, aki az anyagiakat, társadalmi státuszt meg ilyesmiket értékel, nem azt, hogy legyen az emberben valami különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!