Mi a véleményetek azokról a gyerekes párokról, akik Anyának meg Apának hívják a másikat?
Figyelt kérdés
Csomószor látom a gyerek szülői csoportjában is, hogy valaki a férjére, párjára úgy hivatkozik mint "Apa", "Apa majd megy a Dávidkáért", vagy hallom az utcán hogy úgy szólítja meg a nőt hogy "Anya te mit gondolsz erről" - engem a hideg is kiráz tőle. Mintha már nem is a szerelme, kedvese lenne a másik ember, hanem csak egy anya vagy apa és ennyi. Mindig arra gondolok, hogy ezek az emberek szoktak még szexelni egyáltalán?2023. aug. 30. 09:30
11/23 anonim válasza:
Hát itt a probléma azzal van inkább, hogy téged zavar egy ilyen apróság. Én a helyedben azon gondolkodnék el, hogy veled mi lehet a gond. Normális esetben ilyen dolognak nem kéne, hogy zavarjon.
Próbáld meg tényleg magadban, és nem a környezetedben keresni a hibát. Biztos meglesz, és utána nyugodtabban fogsz élni.
12/23 anonim válasza:
Nekem is fura. Mikor terhes voltam, mondtam a gyerek apjának, meg ne próbáljon anyának szólítani, mert nem vagyok az anyja. Ezen jót derült:) Amúgy tényleg. Józsi és Kriszta maradtunk. Az, hogy a gyereknek azt mondom, apa megy ma érted, az más, mint hogy gyere apa bújj ide mellém, hát fúj.
13/23 anonim válasza:
Tudod, van az a vicc, hogy megkérdezik az öregurat:
- Mondja, mi a titka, hogy még ennyi év után is édesemnek, drágámnak hívja a feleségét?
- Már vagy 10 éve elfelejtettem, hogy hívják, és nem merem megkérdezni... - hangzik a válasz.
14/23 anonim válasza:
Nekem a nagyszüleim hívták így egymást és soha nem gondoltam undorítónak.
15/23 anonim válasza:
Neked van azzal dolgod, hogy miért zavar. Önreflexió.
16/23 anonim válasza:
A szülői csoportban pont normális szerintem, hisz a gyerekért az apuka megy, alig tudom valakinek a keresztnevét az oviban-suliban, mindenki Alexaapu meg Marcianyu. És ja, szex is van. :D
17/23 anonim válasza:
A szüleim is, tesómék is ezt csinálják és nagyon nem értek egyet vele :D Oké, a gyerekemnek mondani fogom, hogy itt van apa pl, de konkrétan apának hívni, amikor meg akarom szólítani... az gáz.
18/23 anonim válasza:
De egymást is úgy szólítjátok, hogy apa gyere ide, 16-os?
19/23 anonim válasza:
18: előfordul az is, nem csinálunk belőle drámaszakkört. De az esetek felében a becenevünkön. Rohadtul nem ezen múlik, ezt csak a nagyon fiatalok hiszik általában, akiknek még nicns családjuk. :)
20/23 anonim válasza:
Köszönöm, hogy válaszoltál.
47 éves nő vagyok, nem fiatal, de nekem ez 15 éve, amikor szültem, akkor is idegen volt az anyázás-apázás egymás közt.
De nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!