Kiadni vagy tűrni tovább, meddig mehet ez az önkinzó kontrol?
Figyelt kérdés
Bajom volt a családommal az iskolával és engem küldtek pszichiáterhez, ha az embert molesztálják miért engem akarnak mentálisan kezelni és nem leallitani a molesztálot? Évek óta igazából mindig toxikus volt és az is a környezetem, de nem tudok ellene tenni. 16 évesen semmit se tud tenni az ember, próbálkoztam már megbeszélni az emberekkel de süket fülekre találok. Én nem vagyok az az örökké tűrő ember inkább a felvágott nyelvű és volt már, hogy tűrtem és több dologba menekültem ami csak nekem ártott és mégtöbbet szenvedtem miatta. De ha kiadom magamból és elmondom mi a bajom akkor engem tartanak depressziósnak meg, hogy gyenge vagyok és mi bajom van azzal, hogy kamerával figyelnek a szüleim az ablakokra érzékelőt tesznek és semmi elfogadható magyarázattal nem szolgálnak. Egy ideje megint csak tűrök mert ezzel legalább annyival jobb, hogy nem rontok a helyzeten mert bármit cselekedek állandóan rontok. De elkezdtem észrevenni ennek következményeit, iszonyat gyorsan agresszív leszek, ájulás érzet és nagyon nagy az alvás igényem. Volt, hogy arra keltem bevizeltem és egyre kellemetlenebb álmaim vannak. Ötletem sincs mit kéne csinálni mert nem vagyok egy picogós ember és nincs keresnivalóm a pszichiátrián csak azért mert a környezetem élhetetlen.2023. aug. 29. 20:31
11/16 anonim válasza:
10: mozgásérzékelő kamerával? olvasd végig! és jó reggelt, a magyar valóság ez. gyakoribb az ehhez hasonló, mint hinnéd.
12/16 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor sétalj be a rendőrségre, a családsegítőhöz és a gyámhivatalba.
13/16 anonim válasza:
12: gyámhivatalba? ilyen rossz ötletet ne adj! még a végén 18 évesen sem szabadulhatna a kérdező
14/16 anonim válasza:
Valami bajod csak van!
Engem terrorban tartott az alkoholista apám, a szobámban kutatott pénz után. Nekem jött, hogy adjam neki a rokonoktól kapott pénzemet. Késelés is volt, máskor az ajtóüveget törte be, ömlött a vér a kezéből.
Mégsem vizeltem be éjszaka. Sőt eminens tanuló voltam.
Téged meg "csak" figyelnek. Ennyitől nem kellene kikészülnöd.
15/16 A kérdező kommentje:
#14 Nem mondtam, hogy csak figyelnek, vernek is. De ha ez az egész közeg nem lenne akkor velem se lenne semmi gond mert nyilvánvaló reakció a testemtől a bevizelés arra hogy mindent elfolytok. Te is valamibe menekültél előle, haverokkal voltál vagy volt valami kedvenc sorozatod, vagy falba ütöttél, de amikor nem adhatod ki akkor szerintem teljesen normális, hogy így reagál a test de ez már egy vészharang. De ha bevisznek pszichiátriára vagy valami akkor ott nem tudnak velem semmit se kezdeni.
2023. okt. 1. 11:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!