Méhnyakrepedésem lett Első gyermek! Szulhetek meg huvelyi uton? Vagy járt már igy valaki szépen begyogyult? Fáj a 6 hetes kontrol?? Méhnyakrepedésel....?
Figyelt kérdés
2023. jún. 16. 22:22
1/6 anonim válasza:
Igen
Igen
Nem
Sajnos azért gyakran előfordul.
Általában rendesen gyógyul.
2/6 anonim válasza:
Nekem is be kellett varrni a mehnyakat (összesen 2 órát stoppoltak szülés után) , 1 hét után már semmilyen mozdulat, póz nem fájt, begyogyult rendesen, a kontroll nem fájt, eddig csak 1 gyermekem van, de senki nem mondta, hogy ne szülhetnek hüvelyi úton a jövőben.
3/6 anonim válasza:
Nekem a kontrollon mondták, hogy repedt, a kórházban nem is mondták, a papíromon sem volt rajta. Szépen begyógyult, nem lett belőle semmi probléma, szex sem fájt miután begyógyult. A második baba nem csak hogy hüvelyi úton született, de sehol nem repedtem/szakadtam/vágtak. :)
4/6 anonim válasza:
Nekem repedt rendesen, meg sem tudták mondani hány öltésem volt. .... villám szülés
6 hetes kontrollon már tökéletes volt. Azóta is minden rendben.
5/6 anonim válasza:
Ugyanazt írom, mint mások csak szép körítés nélkül… aztán lepontoznak
Ehh
Pedig a méhnyakrepedés nem ritka..
Ahogy a nagyobb gátsérülés sem… csak nem igazán téma…
Simán gyógyul áktalában… muszáj általábannal fogalmazni, hiyszen azert van, amikor nem…
De van olyan akinek sokadjára van mhműtéti beavatkozás a méhszáján ( nem szülési) mégis szülhet hüvelyen át.
Ha naggggyon nagy a sérülés. Azt a 6 hetesen megmondják, ez nagyon eitka, akkor maga a terhesség kihordása jelenthet ( feltételesmódban) problémát.
6/6 anonim válasza:
2es vagyok, bocsánat, csak 1 órát varrtak , de a lényegen nem változtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!