Mindig mindennap már a legutolsó legalább minimum tíz évben mindig csak kényesen,nyűgösen ébredek fel és csapkodok meg szét dobálom a dolgokat a padlóra most mit csináljak magammal!?
Figyelt kérdés
Olyan nagyon fekzakllatot idegi-lelki állapotban kelek fel hogy az nagyon rossz érzés!¡)2023. aug. 29. 12:24
21/35 A kérdező kommentje:
Mekkóniás lett a magzat vízem amibe benne úsztam:-(:-s🤢🤮 és anyám veszélyeztetett terhes volt arra is szedett gyógyszereket amit felírt az akkori szülész nőgyógyász szakorvos
2023. aug. 29. 14:11
22/35 A kérdező kommentje:
Meg anyám kora szülött is volt az is rá nyomja a bélyegét a sorsomra!!!
2023. aug. 29. 14:13
23/35 anonim válasza:
Elejétől végéig (nem csapongva és rövid mondatokban) össze tudod foglalni (főleg pszichoterapeutának) hogy mi történt veled, ez hasznos lenne.
24/35 A kérdező kommentje:
Már jártam ő náluk
2023. aug. 29. 14:28
25/35 anonim válasza:
Hosszú évekig is? (a lelki folyamatok változása sajnos lassú)
26/35 anonim válasza:
Csak segíteni akartam volna. :(
27/35 anonim válasza:
Szövegei olvasása során olyan érzésem van: önmagát idegesíti folyamatosan, a saját gondolataival.
28/35 A kérdező kommentje:
Dehogy idegesíti saját magát a gondolataival csak már nagyon eltávozna a kérdező is az emberi életből élt tapasztalt bőven dögével elegendő negatívumokat negatívumot mostmár ideje lesz menni!!!
2023. aug. 29. 15:36
29/35 anonim válasza:
Olyan szakembereknek mondd ezeket akik tudnak segíteni.
Ha már voltál, keress másokat. Vannak bőven.
Addig menj míg nem találsz jót.
Az, hogy ide monolog-szerűen (elég összefüggéstelenül) leírod, nem fog segíteni a probléma megoldásában.
30/35 A kérdező kommentje:
Dehogy keresek inkább kiugrok az ablakból!!!
Nehogy már én tipródjak és vesződjek magammal életem végéig!!!
2023. aug. 29. 15:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!