12/14 anonim válasza:
Ma láttam egy zsidó családot. Ott volt a terhes nő, a férfi és, ha jól számoltam 8 vagy 9 gyerek (a nő olyan 35 körül lehetett szóval gondolom lesz még)...
Sokszor látok ilyet, hogy legalább 5 gyerekük van ezeknek a valamennyire vallásos zsidóknak (ezek nem a nagyon vallásos ortodoxok voltak szerintem).
Hogy tudnak ennyi gyereket eltartani én azon tűnődtem..? (És nem ilyen lecsúszott proli kategória, van, hogy családot látok nagy autóval, hogy beférjenek a gyerekek...)
Más egy gyereket se, vagy csak nehezen tud vállalni úgy, hogyha tisztességen akarja nevelni..
13/14 anonim válasza:
Karvaly orrú pénzéhes szarháziak!
14/14 anonim válasza:
12#
Kapják a holokamu pénzeket. Amiket a te adódból utalják nekik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!