Szerintetek az új generáció cigányai már beilleszkedtek a társadalomba?
Egyre több dolgozó,iskolát komolyan vevő, jövőbelátó cigányt látok. A tinik közt szinte különbség sincs már magyar és nem magyar gyerek közt viselkedésben, fogalmazásban.
Ugye a régiek még hódoltak az alternatív forrásokból származó pénztkereséseknek, és a munkát nagy ívben elkerülték.
Ez a generáció mintha kezdene eltűnni.
Ugyanakkor, és tudom ,hogy ezzel meghazudtolom az eddig leírtakat, de egyre több a kéregető,leszedált, drogos cigány gyerek is.
Ti hogy látjátok?
Hát én itt borsodba azt látom, hogy nem,
a buszvégállomáson bűzlő, turkálós gucci-ba meg időjárásttól független napszemüvegbe, cigizve full hangerőn, szar cigány zenét hallgató lakatos neymer armandó juniorok nem épp tűnnek valami edukált embereknek...
"cigány kifejezésért pedig elnézést,ha nem elég PC."
Szard le én pont leszarom. Ez a nevük. Ezért nem értem az amcsikat, hogy miért triggerelődnek a niggatól. Elég gáz ez az ultra PC látásmód. De pont ezek az emberek náciznak meg komcsiznak le minden fehért.
Amúgy meg csak egyre több a probléma velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!