11/23 anonim válasza:
#10 Nem feltétlenül. Legalábbis én nem a divatos öltözködést keresem. Elsősorban legyen igényes, ami alatt azt értem, hogy tiszta, meg kb tudja mi áll jól neki.
12/23 A kérdező kommentje:
Sok pasi nem tudja?
2023. aug. 27. 10:58
13/23 anonim válasza:
Van, aki nem tudja. Alapból kezdjük ott, hogy férfiként nem lehet annyira változatosan öltözni, mint nőként. Szóval vagy belemegy a basic farmer-póló és társai only, amivel kinda lehetetlen mellé lőni, mert olyan basic, hogy ritka, akin ez igazán szrul néz ki. Vagy próbálkozik egészen mással, ami vagy jól áll neki, vagy nem. Vagy próbálkozik valami egészen mással, de olyan rossz a kivitelezés, hogy a saját nagyapjának van beöltözve.
14/23 A kérdező kommentje:
Atléta, ing, azok jók?
2023. aug. 27. 11:50
15/23 anonim válasza:
Mindig az arcot nézem meg először. Aztán az arcot részletesebben (szem, mosoly stb). Utána megyek "lefelé". :D de ha az arc rendben van és szimpatikus is az illető, akkor igazából már majdnem mindegy mi van lejjebb.
16/23 anonim válasza:
Szintúgy az arcát nézem meg először, külön figyelve a szemeire (hogy kedves, értelmes-e a tekintete), majd a mosolyát.
17/23 A kérdező kommentje:
és ha épp nem mosolyog a pasi?
2023. aug. 27. 20:32
18/23 anonim válasza:
Akkor mi van? Semmi.
Én is randiztam már párszor egy olyan fickóval, aki először nem nyert meg külsőre. Szigorú tekintet, semmi mosoly. Aztán amikor beszélgetni kezdtünk, kiderült, hogy egy iszonyat művelt ember, nagyon intelligens. Csak a kinézete egyáltalán nem ezt tükrözi.
Más okok miatt nem jöttünk össze sajnos. Pedig nagyon jó volt vele, aztán külsőre nem is az esetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!