Lányok, ti mit néztek meg először egy pasin?
Nem vagyok lány, de amit én eddig hallottam: arc, kéz és cipő. Főleg az igényesség ami fontos ezeknél.
Legalábbis ezek azok amiket hallottam. Nyilván a sziluetted is fontos lehet, hiszen az alapból látszódik, de az inkább ilyen tudatalattiként történik.
Ha nyerő akarsz lenni, akkor tényleg figyelj az igényes megjelenésre. Nem a 3kg aranyfuxokra, hanem a visszafogott eleganciára. Ha gondolod bővebben is kifejtem.
Ezt a kéz dolgot soha nem értem.
Akkor ha valaki nem irodában nyomkodja a billentyűket a nőies kis kezével, hanem mondjuk fizikai munkát végez ahol szét is verheted/el is vághatod a kezed, akkor az már alapból kukázva van?
(Persze nem a 20 éve segédmunkás, alkoholista 8 általánossal rendelkezdő Karcsikára gondolok küllemre.)
Rólam sem mondanád meg, max tényleg csak a kezemről, hogy szét van cseszve állandóan, akkor már ki is estem a kosárból hiába megfelelő az összkép?
(Ezt nem provokatívnak szántam, szimplán csak egy kérdés.)
@7 alapból tiszta legyen a keze-körme, ne tövigrágva, kisujján ne legyen hosszabb, mint a többi.
Csak ennyi. Nem gond, ha munkáskéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!