Miért érzem magam jobbnak és többnek mióta BMW-t vezetek?
9-es
A dögös 20-as csajok nem a kocsim miatt vannak velem, hanem a pénzem miatt amiből a kocsit is vettem. 30-asok meg nem érdekelnek, azok jók a 70 éveseknek meg az átlagos bohócoknak.
A férfiak nézik meg jobban az autót. Hol írtam, hogy a nők nézik?
Van ilyen ismerősöm, akinek óriási arca van csak mert BMW-t vezet, lenéz minket, mert Opelünk és Hyundai-unk van. Mellette viszont hazugságban él szerencsétlen.
Ha Nálad már előtte is ott volt a kivagyiság, valószínűleg ez jobban felerősítette, csak vigyázz arra, hogy legyen valami a nagyarcúság mögött. Jó az önbizalom, csak tudás is társuljon hozzá!
12-es
Saját cégemet vezetem, amit nem apucitól örököltem és hátszelem sem volt, szóval ha nem is valami király vagyok, de az átlag dolgozóhoz képest van okom nagyobb arcra. Többet is dolgoztam, hogy elérjek ide mint ő. Persze ő most irigykedik meg kesereg, csak nem látja, hogy korábban mennyi munkát tettem bele, hogy ideérjek és még hol a vége.
Tehát van mögötte valami. Ez tökéletes. Élvezd a munkád gyümölcsét!
#12.
14-es
Köszönöm, úgy néz ki van itt normális és a realitás talaján lévő ember is. Sok szerencsét kívánok neked!
Jaj hagyjátok már. Nem veszitek észre hogy trollkodik és már van egy ugyanilyen kérdése amiben azt ecseteli, hogy tiszteli kell a kocsija miatt?
Komolyan szánalmas, hogy itt nyaltok neki. :D
Vannak "old-money" típusú kocsik, amiket amúgy keveset látok
pl. VW SUV (pl Tiguan), Lexus SUV-ok, Toyota SUV stb.
És vannak a keleties stílusú autók pl. ez a BMW, amit említettél. Ez ilyen keleti mentalitás hogy ha egy BMW-m van, akkor én vagyok valaki
Igazából megértem hogy a sok csóró magyar között királynak érzed magad egy BMW-ben de valójában csak egy suttyó keleti magyar vagy Te is :D
Az a gond ezzel, hogy te olcsóbb kocsikat soroltál fel, de az biztos a nyugatias gondolkozás. De biztosan az általad ámított nyugaton is pl. Németrosztágban menőbb az olcsóbb japán Toyota meg Lexus mint a BMW/Audi/Mercedes :)
Én nyugati színvonalon élek, de én is megértem a te frusztrációdat, főleg, hogy látom képben se vagy az autókkal csak ilyet magyarázol, hogy nem látsz Toyota SUV-t és próbálod egy 540i BMW-hez hasonlítani.. viccnek is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!