Miért érzem magam jobbnak és többnek mióta BMW-t vezetek?
Figyelt kérdés
Ezelőtt Skoda Octavia-m volt előtte meg egy Toyota Corolla, de áprilisban egy jó barátomnak eladó volt az 540i-je ás beleugrottam, azóta meg valahogy teljesen elő jött belőlem először az utakon, de utána a magánéletben is megjegyezték páran az ilyen kivagyiság. Ezelőtt is ugyanúgy volt átlagon felüli pénzem, de most több külső impulzus során önvizsgálatot tartva tényleg úgy érzem mintha a BMW vásárlása után kicsit egocentrikusabb lettem.. lehet azzal kezdődött, hogy az utakon most már egy gyors autóm lett, illetve ha megálltam valahol akkor is megnézték jobban mint egy Skoda-t és ez adott ilyen jellegű személyiségváltozást, de valahogy jobban elkezdtem emellett lenézni az átlagosabb autókat is amiket korábban én is vezettem.. minden összeköttetésben van és akkor kezdődött mikor elkezdtem vezetni ezt az autót, de valahogy mégse akarom elhinni, hogy emiatt van.. nyilván korábban is bennem volt ez az egoista személyiség és a BMW hozta volna ki belőlem ezt jobban?2023. aug. 25. 17:40
1/22 anonim válasza:
Kik nézték meg? Nő vagyok és életemben nem néztem még meg autót, úgy értem ha egy neonsárga ferrari ha szembejön esetleg feltűnik de egy bmw...
4/22 anonim válasza:
Nem unod még amúgy? Ide jársz hergelni másokat vagy unatkozol és trollkodsz?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1236..
5/22 A kérdező kommentje:
1-es
Változó ez, főleg a férfiakat látom, hogy megnézik és irigykednek mikor beszállnak a saját autójukba, de azért nők is rendszeresen megnézik, főleg a fiatalabb 20-as korosztály, de nem is a kiöregedett 30+ korosztály érdekel.
2-es
Még ha így is lenne, ez nem számít amíg vastag a pénztárca.
2023. aug. 25. 18:04
7/22 A kérdező kommentje:
Milyen autód van csórikám? :) BKV bérlet? Bicikli? Suzuki?
Vagy kitalálod most gyorsan, hogy valami nagyon drága, hogy jobbnak tűnj nálam? :)
2023. aug. 25. 18:29
8/22 anonim válasza:
Én is így vagyok, csak Mercivel
9/22 anonim válasza:
Van baj rendesen...persze jó lehet abban a hitben élni,hogy dögös 20-as 30-as csajok bámulnak az átlagos kocsid miatt,de valószinűleg le se szarják a fejedet. Esetleg ha vidéken élsz,ahol még nem láttak bmw-t. Városban el nem tudom képzelni,hogy egy bmw bárkinek szemet szúr.
10/22 anonim válasza:
Értem a jelenséget,ez kb olyan lehet,mint mikor megyek haza edzés után és úgy érzem,mindenki azt nézi,milyen jó kondiban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!