Van itt rajtam kívül olyan ember, aki azon gondolkodik, hogy felmond a munkahelyén, kiveszi az összes pénzét a bankból, eladja minden ingóságát, majd halálra issza magát, mint Nick Cage a Las Vegas, végállomás című filmben?
9es válaszoló vagyok, és megkövetem 10est, a problémája igenis lehet teljesen valid.
Egyrészt lehet mondani, hogy ha már akkora tragacs a kocsi, hogy nem lehet levizsgáztatni, akkor inkább örülj, hog ynem mehetsz vele, hisz konkrétan balesetveszélyes...
Másrészről meg igenis vegyük tudomásul, hogy nem mindenki van olyan helyzetben, hogy akár százezret költsön egy autó szervízelésére, levizsgáztatására és bizony ha nincs autó, egyszerűen nem tud eljutni a munkahelyére sem ő, sem a családja, mert pl a település ahol lakik nem ad elég munkát, a tömegközlekedés meg kb említésre sem méltó a környéken.
Lehet jönni itt a nagy patetikus udmával, hogy minél jobban élünk annál rosszabbul élünk, de kár fotelfilozófiával kibökni a rászorulók szemét..
"Lehet jönni itt a nagy patetikus udmával, hogy minél jobban élünk annál rosszabbul élünk, de kár fotelfilozófiával kibökni a rászorulók szemét.."
Magam ellen is beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!