Miért nem írja ki mindenki Facebookon születési dátumát?
Figyelt kérdés
2023. aug. 24. 22:35
1/25 A kérdező kommentje:
Nyilvánosan?
2023. aug. 24. 22:35
2/25 anonim 

válasza:

Mert nem szeretné a közönség elé tárni a korát?! Szerintem tökre érthető.
3/25 anonim 

válasza:

Nem akarom, hogy boldog - boldogtalan köszöntgessen szülinapomon.
4/25 anonim 

válasza:

Miért baj ez neked? Én azért nem rakom ki, mert így nem jön üzenet másoknak ha szülinapom van. Amúgy se írtak (csak nyalizós emberek), most meg főleg senki sem. Így sokkal jobban érzem magam. Amit nem tudnak mások velem kapcsolatban az nem szokott fájni, hozzászoktam már.
5/25 anonim 

válasza:

Én levettem, amikor láttam, hogy 127 köszöntés érkezett. Ebből 120at nem is értettem... Na neeem. Ez magánügy.
6/25 anonim 

válasza:

Én is a születésnapi írkálások miatt nem raktam ki. De talán már van olyan lehetőség beállítani hogy ne írhassanak a faladra.
7/25 anonim 

válasza:

6-os, az se jó, mert akkor meg privátban írnak.
8/25 anonim 

válasza:

Talán mert nem mindenki szereti a kétszínűséget...
9/25 anonim 

válasza:

Mert unom, hogy felkoszontenek szulinapomon.
Es koromhoz kepest fiatalabbnak nezek ki
10/25 anonim 

válasza:

Én azon mosolygok, amikor kirakják a Fb oldalak ezeket a tipikus játékoat, aminek a lényege, hogy mindenki írja be kommentbe a születési dátumát és az emberek ezt készségesen meg is teszik, de az,hogy az adatlapon feltüntessék az már sokaknak idegen. Tehát több száz vadidegen orrára kötik ezt az infót, de eltitkolják az ismerőseik elöl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!