Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek mindenkinek...

Szerintetek mindenkinek megköszönjem egyesével a szülinapi felköszöntést facebookon?

Figyelt kérdés
Nem vagyok túl aktív facebookon, ezért nem sok ismerős írt az idővonalamra. Elég ha csak a végén megköszönöm mindenkinek? És ha nem, akkor találjak ki húsz különféle köszönömöt? Ti hogy szoktátok,?

2016. júl. 22. 12:36
 1/8 anonim ***** válasza:
En meg szoktam koszonni mindenkinek, vagy legalabb likeolni amit irt. Boldog szulinapot! Tesomnak is ma van :D
2016. júl. 22. 12:41
 2/8 anonim ***** válasza:
Próbáld ki azt, hogy jövő évre elrejted a születésnapi dátumod, hidd el kutya sem koszont majd fel..
2016. júl. 22. 12:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
"Köszönöm :)" Ctrl + c ---> Ctrl + v
2016. júl. 22. 12:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Én megköszönöm egyesével még frissiben melegében, mert nekem sincs túl sok ismerősöm. Kb. 50-en szoktak felköszönteni. Arra az esetre ha valaki kimaradt, másnap kiírom,hogy Köszönet mindenkinek. De van aki tényleg csak egy karikában ír köszönetet, ez is már megszokott a facebook etikettben.
2016. júl. 22. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Én egyesével szoktam és úgy, hogy ha valakivel olyan baráti a kapcsolatom annak köszit írok, semlegeseknek köszönömöt, az idősebbeknek vagy akit nem tegezek annak köszönöm szépent írok. De vannak akik nap végén kiírják, hogy köszönik szépen mindenkinek, hogy gondoltak rá.

Boldog születésnapot :)

2016. júl. 22. 13:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Én egyesével szoktam, te tégy saját belátásod szerint. Mondjuk az kicsit lehet jobban esik nekik is, ha reagálsz az ők köszöntésükre, elég ha mindenhova bemásolod a köszönömet!
2016. júl. 22. 19:58
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ és a felköszöntést, megy a zöld kéz!
2016. júl. 22. 21:07
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
én megszoktam köszönni mindenkinek
2016. júl. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!