Miért érzem így magam jobban?
Túlsok bibliát olvasol, és minden hülyeséget elhiszel amit a pap mond neked.
Ezeken kell változtatni, kevesebb templomba járás, és kevesebb biblia. ezek csak megzavarnak az értelmes gondolkodás és cselekvés terén.
Menjél el bulizni, keres egy csajt, és lehetőleg ne a kereszténységről beszéljetek. Sajnállak hogy ilyen életed van, de csak te tudsz rajta változtatni. Nem gondoltam volna, hogy Magyarországon is léteznek ilyen fajta emberek, hogy ilyen csak a filmekben van. Én pl.. egy hatalmas baromságnak tartom a bibliát és templomba sem járok, már lassan 15 éve, de hát ez én vagyok.
Sok sikert a meg újolló életedben!
Hát ezt bebuktad tesó, nem kellett nagyon megkísérteni, hogy elfordulj az üdvösségtől. Élned eddig sem volt tilos, de a bűnöket kerülni kellene.
Úgy látom, az egész csak a szexről szól. Miért nem házasodsz meg ennyi idősen? Biztos van a közösségedben valaki, aki alkalmas rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!