Mit tegyek, ha jobban érzem magam attól, ha panaszkodhatok?
Figyelt kérdés
Kórosan sovány és gyenge vagyok, ami miatt sokszor megszóltak. A mellkasom beesett, és kicsi a hely a tüdőmnek, talán emiatt energiám sincs. Szüleim soha nem támogattak semmilyen téren, és introvertált vagyok, mindent megoldok egyedül. Sokat agyalok mindenen. A szocializálódás és az agyalás is nagyon leszippant, valamint az evés is. Szinte semmiből sem jutok energiához, és ködös a fejem, mintha valami akadályozná az áramlást. Aludni sem tudok rendesen. Nem tudtam még eldönteni, hogy akarom-e szeretni az embereket, és az egész életem egy nyűg. Attól leszek jobban valamelyest, ha kipanaszkodhatom magam, de ezt is utálom, mert a pszichológusomon kívül senki nem kiváncsi rám, és csak heti egyszer konzultálok vele, és nem akarok ilyen lenni, szeretnék érdeklődni mások iránt. Ha nem tudok érdeklődni mások iránt, akkor nincs értelme folytatnom ezt.2021. febr. 6. 01:12
1/2 anonim válasza:
Menj el egy nagy sétára és gondold át az eddig életedet.
Gondold át azt a fejedben,hogy mégis min vagy miken akarsz változtatni(közben halgass zenét,mert megnyugtat)és miután haza értél írd le azokat a dolgokat amikben változtatni szeretnél és tegyél értük,ha meghalsz az semmire se megoldás majd csak újra születsz és ugyan azokkal a problémákkal fogod magadat szembe találni...
2/2 anonim válasza:
Környezetvàltoztatás jót tesz neked, foglalkozz a ruhàkkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!