Melyik éved, vagy évek voltak a legjobbak az eddigi életed során, és miért?
— A születésemtől 2014-ig : Ebben az időszakban volt egy normális gyerekkorom, megfelelő értékrendben nevelkedve, egy még józanabb, összetartóbb, jobb világban. (Bárcsak visszamehetnék!)
— 2016 : Egy nagyon pozitív kisugárzású, jó hangulatú évet láttam benne minden szempontból, mások életében is.
— 2019 (!) (!) (!) : Ez egy világszinten kiemelkedő sikereket hozó, halmozottan szerencsés, jó lehetőségekkel kecsegtető év volt minden és mindenki számára, globális szinten. ("A Malac éve" a Kínai asztrológia szerint. És nem véletlenül...)
— 2022 : Elképesztő anyagi sikerek, a befektetett idő -és energia, szakmai hozzáértés, tudás fejlesztésének elvetett magjai elképesztő eredményeket hoztak. Robbanásszerű gazdagodást hozott ez az év.
22,29, 30
Eddig ezeket szerettem a legjobban.
Nekem a tavalyi.
Azok után, hogy kezdtem felépülni a COVIDból, bár az év eleje eléggé bizonytalanul indult, és másról sem szólt, mint a folyamatos orvoshoz járásról, de a nyár valami fantasztikus volt. Összeöttem egy olyan nővel, akiről még csak álmodni sem mertem, annyira fantasztikus a kapcsolatunk. Azóta is együtt vagyunk, de a tavalyi nyár volt a legemlékezetesebb.
Az idei nyarat pár dolog azért eléggé beárnyékolta (halálesetek, betegség).
2004-2006 Megházasodva, külön élve, de még gyermektelenül. Munkában alulfizetve, de boldogan.
2007-2009 Az első gyermek, feleségem még gyed-en és gyesen.
Egyik sem volt gondtalan, de végtelenül békés és jókedvű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!