Miért bámulnak meg az utcán az emberek,azért mert nő létemre,szeretem a fekete ruhadarabokat? ( sárkányos ,koponyás,stb pólókat?), és ezeket viselem? Nem sminkelek ízléstelenül,és kirívóan sem. Akkor miért szegezi rám sok ember a tekintetét?
Figyelt kérdés
Az internetes társkeresőkön sokan, azzal jönnek,hogy öltözzek nőiesebben...Miért nem nőies egy farmernadrág,és egy ilyen mintás póló?Ízléses sminkkel,és ékszerekkel kombinálva? Ezek mellé vidám,pozitív kisugárzás,és barátságosság társul.És mivel van rajtam felesleg, miért kellene nekem feszülős ruhákba járni,és kirakni a mellem? (mert a pasik szerint,ez a nőies, akik rám írtak). Azért,hogy nevetségessé tegyem magam?Ha valakinek nem tetszik az öltözködésem,nem kötelező velem szóba állnia/ rám írnia, akkor mégis miért muszáj a másikat kioktatni,és nekiállni csépelni?2023. aug. 22. 12:16
11/20 anonim válasza:
Hmm, érdekes, az én környezetemben azért néznek meg, mert színesen öltözködök és kitűnök a 98%-ban feketén öltözködő emberek közül. Majdnem mindenki feketében van szinte.
12/20 anonim válasza:
Bírom az ilyen kérdéseket. Felöltözik direkt figyelemfelkeltően aztán meg rinyál, hogy mások észreveszik... Eszem áll meg ilyenkor.
13/20 anonim válasza:
Lehet, hogy tetszel nekik es azért néznek.
15/20 A kérdező kommentje:
Ki mondta,hogy figyelem felkeltően öltözöm? És pláne nem más kedvének,illetve ízlésének megfelelően... Kettővel előrébb válaszolónak üzenném,hogy köszi a választ,de valamit nagyon félreolvastál.Én nem vágyom senki figyelmére,nem is öltözöm úgy,hogy ezt felkeltsem,ezért nem értem az emberek ezen téren történő reakcióját.
2023. aug. 22. 15:54
16/20 anonim válasza:
A falu ilyen. Anyukám falun nőtt fel, onnan költözött Budapestre, az egyik, amit megjegyzett, miért nem költözne újból falura, az volt, hogy Budapesten nincs falurádió.
17/20 anonim válasza:
#12 Mert az hogy a pólóján van valami minta aztán iszonyat figyelemfelkeltő... Főleg hogy manapság már szinte minden mintás, én már snassznak érzem ha egy sima pólót veszek fel egy farmerhoz. Nagyon el vagy tévedve.
18/20 anonim válasza:
- Mert szokatlan a stílusod, és ami nem szokványos, azt az emberek többsége megnézi.
- Mert... lehet, hogy veszettül jó nő vagy. Így, ezzel a vad stílussal.
19/20 anonim válasza:
Nem tudom ez az...elképzelés, hogy szépen foglamazzak, tartja-e még magát manapság, de nekem azt mondták kiskoromban (kb. 10 éve) hogy a sátánisták járnak full feketében. Lehet téged is ilyen csököttagyúak bámulnak meg...
20/20 anonim válasza:
Bár nem mai kérdés, de Én férfiként öltözködöm úgy mint Te, kb csak ilyen sárkányos pólóim vannak, és csak sötét színűek, de nem foglalkozom vele, hogy most néz valaki, vagy sem. Igazából leszarom. Az a lényeg, hogy Te jól érezd magad, amiben vagy, hogy más mit gondol, az ne érdekeljen. Nekem bejönne,.max azért néznélek meg.;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!