Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik e olyan, hogy mama...

Létezik e olyan, hogy mama börtön?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak a mama hotelesek kifogása/önigazolása?

#Mama börtön
2023. aug. 21. 16:38
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%

Igen, létezik.

Az anyuka kiskortól életképtelenné neveli az ivadékát. Semmi se jó, amit a gyerek csinál, bármit akar, azt megtiltja és lehetőleg nem engedi szocializálódni. Van meg ezer kis módszer, de látni kell hogy elhidd.

2023. aug. 22. 01:09
 12/19 anonim ***** válasza:
85%
Én először találkozok ezzel a kifejezéssel, de mindig azt gondoltam, hogy ha nem lettem volna annyira szerencsés, hogy felvegyenek egyetemre, meg koliba (igen, dolgoztam érte... de lássuk be, rohadt nagy szerencse, hogy egyáltlán értelmesnek születtem, más már abba beledöglik, hogy hármast kapjon a szakközépben, nem, hogy egyetem, pedig a hármas tanuló, meg én, ugyanannyit tanultunk), akkor esélyem nem lett volna egy jobb életre. Akkor otthon rohadok meg anyám házában, nulla szociális kapcsolattal, egy gyárban dolgozva. Én ezt képzelem el úgy, hogy mama-börtön. Mikor a lehetőségeid, képességeid által nem tudsz kitörni az alapvetően szar élethelyzetedből, amibe beleszülettél, ezért ott ragadsz.
2023. aug. 22. 18:37
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A mama börtön az, amikor a szülők hátráltatják és visszatartják fiukat/lányukat az önálló életre, bárhogyan is. Meg amit a 11-es írt.

Pl. hogy öreg korukra szolgálja es körül ugrálja őket.

2023. aug. 22. 20:44
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

És bűntudatkeltés kiskortól, ha az életkorának megfelelően önállósodni akar. Pl. Buli=drogozni akar. Tetszik neki valaki =krva

El akar költözni=itt akarod hagyni szegény öreg szüleidet, hát ezért fizettük a taníttatásodat, ezért mondtunk le mindenről stb.

2023. aug. 22. 20:51
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez az érzelmi zsarolásos része.

Vannak egyéb akadályozások is, de azokat nem szivesen írom ke, mert túlzottan elnárcisztikusodott a társadalom, és amúgyis van sokakban egy jó nagy adag rabszolgatartási hajlam, így nem akarok ötleteket adni indirekt módon sem.

Az ilyenek nem törődnek azzal, hogy a szolg...leszárnazottjuk hova megy lakni vagy addigra öreg lesz és nehezebben talál párt. Az őket övező előítéletekről nem is beszélve.

Kevesebb az esélyük a kitörésre, mint egyedükállóknak a lakástámogatás.

2023. aug. 22. 21:07
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy nem ezen a néven, de a jelenség létezik.
2023. aug. 22. 21:24
 17/19 anonim ***** válasza:
Mik az előítéletek az ilyen emberekkel?
2023. aug. 26. 10:12
 18/19 anonim ***** válasza:
45%
Ha egy ilyen kiderül valakiről munkahelyen, hogy otthon lakik. Na az onnantól kezdve ki lesz rekesztve keményen, mintha az adójukból élne és rajtuk élősködne, agyon terhelik munkával, és örülhet, ha nem mobbingolják.
2023. szept. 8. 07:10
 19/19 A kérdező kommentje:
Sajnos ez igaz.
2023. szept. 10. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!