Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Létezik e olyan, hogy mama...

Létezik e olyan, hogy mama börtön?

Figyelt kérdés
Vagy ez csak a mama hotelesek kifogása/önigazolása?

#Mama börtön
2023. aug. 21. 16:38
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
69%
Mármint milyen kifogás?
2023. aug. 21. 16:50
 2/19 anonim ***** válasza:
10%

Nem létezik. Egy felnőtt, egészséges ember, ha le akar válni, el akar költözni, akkor megoldja.

Mondjuk egy mentális problémával küszködő embernél létezik.

2023. aug. 21. 16:54
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Ha tudatosan van a gyerek visszatartva mindenféle indokokkal akkor létezik, igen. Mentális betegek se tudnak egykönnyen szabadulni, mert le vannak építve azok a képességeik amelyek szükségesek lennének a továbblépéshez.
2023. aug. 21. 17:56
 4/19 anonim ***** válasza:
10%
Dehogy van. Lehet dolgozni, szobát bérelni (én is ezt csinálom). Ha valaki otthon akar pénzt gyűjtögetnk, az teljesen ok, csak ne nevezze börtönnek, mert ő választotta.
2023. aug. 21. 17:56
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
4es vagyok, mentális betegség se kifogás, nagyon nem. Én is szedek a bajaimra gyógyszereket, pszichológus (ingyenes) segített albérletet meg munkát keresni fent Pesten (mármint a pszichés részében, nem konkrétan). Előtte kórházi bentfekvős pszichoterápián voltam hetekig. Aki el akar húzni a sz*rból, az el is tud. Nincs semmiféle börtön.
2023. aug. 21. 18:03
 6/19 Jól van ez így? ***** válasza:
71%
2023. aug. 21. 18:10
 7/19 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező - láttad már a "Bad Boy Bubby"-t, és/vagy "A zongoratanárnő" című filmet?
2023. aug. 21. 18:57
 8/19 anonim ***** válasza:
66%

Hát én eddig csak tatabörtönről hallottam.

Tatahalál tatabörtön!

2023. aug. 21. 19:26
 9/19 anonim ***** válasza:
32%

Nincs.

Ezer meg egy oka lehet ha valaki otthol él a szüleivel.

2023. aug. 21. 19:32
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Létezik. És nem csak mentális betegeknél. Csak a lekezelő és lenéző empátiátlan buta magyar mondja, hogy nem létezik, és hogy kifogás.

Szivesen leírnám milyen esetekben van ilyen, meg valóban úgy is lenne korrekt, már csak ráláttatásból is, de pont a fentemlítettek miatt nem írom le, mert bármit is írnék, csak mondanák a magukét, ami általában köszönőviszonyban sincs azzal, amit írnék, úgyhogy csak menne vele az idő az életemből.

2023. aug. 21. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!