Főként a magyar ilyen?
Akinek nem inge de sokuk irigy, kapzsi és képes a másikon átgázolni saját érdekből.
Emellett pökhendiek, nagyképűek stb.
Máshol jobb a helyzet? vagy ez csak tévhit lenne?
#10:
Írod mindezt szintén magyarként, mert valszeg te is egy nyugatra kiemigrált külföldről pofázó seggdugasz vagy.
Szerintem csak ezt tapasztalta. Sajnos ilyen gyakori eset bármelyik országban.
Magyarországgal csak egy gond van, sokan beszűkült látókörűek és nem látnak semmi olyat ami szép lenne. Ha a politikát megnézed kiábrándulsz. Sokan menekülnek. De külföld sem jobb. Sosem nevezheted valódi otthonodnak ha magyar vagy.
Magyarországon éltem,külföldön csak nyaralni jártam,2 percet nem melóztam,de soha más országban.
😂😂😂😂😂😂😂😂
Mivel itt élek,látom milyenek a magyarok.Véleményem az amit leírtam.Mondja valaki,hogy nem igaz! Isznak mint az alkeszok, sokszor igénytelenek,megkeseredettek,besavanyodott rosszindulatú népség....
Apropo...
Amelyik kijut külföldre takarítani,ha tehetné sem segítene a magyar "honfitársainak"
Bohócok a magyarok a sok kitalált rasszista buzaságukkal együtt, erdély ország,hunok stb...
*Magyarországon élek
(A telóm bele javított)
A régi generációkba bele ivódott a paraszti élet,engedik,hogy kizsákmányolják őket,megszokták,ezt látták a szüleiktől.Végig gürizték az életüket bányákban,gyárakban persze,hogy megkeseredett,rosszindulatú emberek lettek.Buta is nagyon,az életképtelenségüket a bevsületességre fogják.A magyarnál irígyebb nép szerintem nincs.
Milliószor hallom tömeg közlekedésen,parkokban,hogy a cigányok milyen buta népség.
"Honnan van új milliókat érő autó,ház,aranyak stb?!?" Mikor írni nem tudnak?
Ha így is van,ki a buta? Az aki ledolgozza az életét és azt egy panelban tölti, vagy a cigány aki mindenféle sumákságból királyi színvonalon él és a gyerekeinek már babakorában 2 szintes háza van?
És a kutya nem foglalkozik vele,honnan van.A boltba pl.ki fizetett már becsülettel? 😂😂😂
Lássuk be,egy igazi csicska prolinnép vagyunk
1. Igen máshol (főleg Európában) jobb a helyzet, nem is értik sokan a magyarok mentalitását, hogy a sajátjukat ennyire nem segítik még külföldön sem.
2. Sok helyen meg rosszabb a helyzet, de valahogy másképp. A stílus nagyon más.
Mondom úgy hogy 50+ országban jártam, 4-ben éltem hosszútávon, kettős állampolgárként, 3 felső nyelvtudással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!