Indoklás?
Bár nő vagyok, nem értem miért lennék csodálatos.
Nem azok.
Nagyon nehéz lenne eldönteni ma, hogy a férfiak vagy a nők rosszabbak, de az biztos, hogy mindkettő NAGYON különböző okok miatt rossz, nem pedig ugyanolyan, egyenlősdikből kifolyó okok miatt.
Van köztük ilyen is, olyan is, nem lehet általánosítani.
Elvinnélek pár volt munkahelyemre, utána biztos olyan kérdéseket írnál ki, hogy "miért ilyen aljas szemétládák a nők?"
Semmi csodálni való sincs a többségében. Távolról egyesek szépek, mások meg tudnak rendesek is lenni. A kettő között meg a sok határozatlan, tucat csaj, akik egymást majmolják. A feleségemet sokára találtam meg, akik előtte voltak, az majdnem mind siralom volt belülről. Tele elvárásokkal, igényekkel, és amit adni tudtak, az kb. külsejük volt cserébe. Még az együttérzés, jó szándék sem volt alap némelyiknél. Nem hogy kompromisszum készség, őszinteség vagy szeretet.
Majd rájössz jópár kudarc után te is. Addig csodáld ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!