Gáz vagyok ezek alapján? Többi lent.
16/L vagyok.
Nem sminkelek,és nem kedvelem a hivalkodó ruhákat.
Nincs TikTokom,se Instám,így nem ismerem a mai trendeket,és nem követem a divatot.
Inkább itthonülős típus vagyok.
A jegyeim egész jók.
Nem dohányzom,nem iszok alkoholt.
Soha nem volt kapcsolatom,és egy ideig még nem is szeretnék.
Kevés barátom van.
Visszahúzódó,és csendes vagyok idegenekkel.
Nem tudok főzni,úszni,és bicajozni ( egyszer nagyon csúnyán elestem,azóta nem vagyok hajlandó biciklire ülni.)
Szeretek olvasni,és Facebookozok.
Szívesen takarítok itthon.
A suliban csúfoltak,és azt mondták,hogy gàz vagyok.
Ezek alapján tényleg az vagyok?:(
Mindig kinézik maguk közül azt, aki nem követi a tömeget és fősodort. Ezt sosem fogod tudni megmagyarázni a másik oldalnak, hogy a másik is lehet normális, és az is lehet abnormális amit a többség csinál divatból vagy közösségi nyomásra.
Nekik az a gáz amit te csinál, neked az amit ők. Közös érdeklődési kör hiányában nem sok esély van, hogy a másik ember helyébe képzeld magad, így marad az előítélet. Lehet az sem teljesen normális amit te csinálsz, de lehet az sem amit ők.
Tudom, ezek ilyen üres közhelyek most, mert senki nem lát bele az életedbe és kapcsolataidba. Ha jól érzed így magad, az többet számít. Az iskolában van pár száz ember és hozzád hasonlóak is, akiket meg lehet találni akkor is, ha az osztálytársakkal nincs meg a közös hang (igen, persze visszahúzódó vagy félénk emberként nehéz idegenek felé nyitni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!