Verekedés hosszútávú követketkezményei?
Nem vagyok átlagos lány szerintem.
Apukám ökölvívó és késharc edzéseket is tart, így kiskoromtól engem is oktat ezekre.
Boxban indulok versenyeken is eredményesen évek óta. Kickboxban is szoktam, de rugni annyira nem szeretek, a boxot szeretem. Sokat erősítek, hogy tudjak akkorát ütni mint egy férfi, ebbe most nem megyek bele hogyan miként...de mára már tudok akkorát ütni.
A helyszín egy hazibuli, ahol 4en beszívtak/berúgrak szemtelenek tolakodóak voltak....én pedig 2őt kapásból leütöttem mikor szemtelenbe tolakodóba mentek át...minkettő srác kapott 1 fullos állast könyökkel és egyből padló.
A 3. Viszont felàllt velem 60 kilós nővel boxolni és így ütöttem le.
Párat bevert nekem, lehetett vmi kezdetleges küzdődportos alapja, de én azt megszoktam már rég és bedaráltam. Addig vertem amíg ki nem feküdt.
És azóta ha összefutok ismerősökkel mindenki meghív egy üdítőre, bulizni, csoportban ismeretlen emberek tudják a nevem...pedig nem vagyok egy barátkozós. Meg szeretnének velem edzésre járni. Messengeren meg kb bombáznak mindenféle pasik ismerkedési szándékkal.
Apának is elmondtam.
Annyit mondott, hogy
1. Helyesen döntöttem ott és akkor.
2. Viszont most az ismeretségi köröm megtudta ezt rólam.
Mert ő nagyon sokszor elmondta, hogy mások leverésének képessége az hatalom a többi ember felett.
Ahogy a meglepetés is hatalom.
Így ha elintezek valalakit azt tanuk nélkül tegyem.
Mert az emberek félnek és tartanak attól akinek hatalma van felettük. A félelem pedig sokszor arra sarkalja a gyengéket, hogy összefogjanak az erős ellen és így összefogva legyőzhetik az erőset. Szociálisan vagy akár fizikailag. Ezért nem kell reklámozni sose hogy edzek, ez titok.
Volt eddig.
3. Még azt mondta, ha összejön 8 ember indítsak csaj box edzést a "rajongóimnak", és a nekem írogató pasikat is oda hívjam le.
Fizessék be szépen az edzést.
Így kihozható a helyzetből a legjobb. És az enyém lesz a befizetett pénz.
4. Nem kell túlgondolnom, mert 2 hónap múlva senki se fog emlkézni erre.
Szerinted?
Azért az arányosságra érdemes ügyelni.
Ha 8 napon túl gyógyul a "leütésed", akkor aránytalan a reagálás a taperolásért.
És az is hülyeség, hogy egy 60 kg-os nőt nem ítélnének el. Odamegy a férfi a látlelettel, netán vannak tanúk is, tökmindegy, hány kilós vagy, a tények számítanak.
9.
Nincsen bajom az értelmezéssel.
Csak szerintem egeszen más tiszteletlenségért büntetni.
Es egeszen más mikor a 2es villamoson a pali elővesz 1 kést és pénzt kér tőled.
Mert az első "csak" egy szélsőséges tiszteletlenség a női mivoltommal szemben.
Ezert vagyok én is úgymond rendes es nem használok fegyvert csak a kezem.
Míg a 2. Eset az életemet fenyegeti. És ott nem ütni fogok hanem kilukasztom a fenyegetőt a mindig nálam lévő késemmel, amit használni is tudok.
Na, most toltad túl a kamut!
A kick-boxos lány, aki bármelyik férfit lecsapja, továbbá kést is tart magánál és még remekül forgatja is, ha szükség van rá.
:-))))))))))))))))))
12#: Te ilyen Dredd-bírónak gondolod önmagadat? Ez kb. már az önbíráskodást súrolja, nem gondolod?
Miért nem elég szerinted pl.: egy t*nrúgás, ha valaki tiszteletlen a női mivoltoddal? Miért kell egyből kiütni?
13.
Olvasd vissza az alapkerdést.
Apa nem csak box hanem kesharc oktató is...
Így amilyen jól boxolok, ugyanolyan jól tudok a késsel is bánni.
Nem írtam új dolgot.
14. Azert nem elég a tökönrúgas mert az félmunka.
Az max 1 pillanatra blokkolja de inkább feldühíti a fenyegetőt.
Stessz es támadó helyzetben nem fog foglalkozni a fájdalommal egy támadó drogos.
Viszont a teljes megsemmísítése, vagyis hogy elajulasig van verve, vagy le lesz fojtva az az én biztonságom garanciája.
Van erre egy mondás
-ne kezd el, ha nem fejezed be-
Én ebben maximálisan hiszek.
Ezert nem elég egy tökönrúgás, vagy egy állas.
Köszi 16 )
Lejössz edzeni? )))
Hát lemennèk, de már öreg vagyok :(
De bìrom az ilyen lányokat, a sok csicska mellett.
#16-os vagyok
14 a tökönrugás jóval rosszabb, mert lehet, hogy utána nem lehet gyereke. Az, hogy kiüti, nem olyan nagy cucc, alszik egy kicsit aztán átgondolja az életét ha felkel. Bár így belegondolva, talán mégis a tökönrugás a jó, ilyenek ne szaporodjanak.
Kettes voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!