Gyűjtesz valamit?
Figyelt kérdés
2023. aug. 17. 21:48
3/14 anonim válasza:
Szalvétát.
Még tinédzser koromban a nagyimtól kaptam egy dobozzal amit ő kezdett el gyűjteni.
Mára több ezer db van.
Sokszor elgondolkodom h mi értelme van, és mi lesz egyszer vele, de már az életem része hogy bármerre megyek, hozok haza szalvétát
4/14 anonim válasza:
Családi fotókat az őseimről,családtól,rokonoktól szedem össze :)
Családi emlék tárgyakat,mindent ami a felmenőimé volt :)
5/14 anonim válasza:
Kulcstartó, parfümöket és ilyen nyakba akasztható valamit, amire kártya/kulcs tehető. Illetve kütyüket.
Régen gyűjtöttem energia italos dobozt is, de mostanra már nem iszom energia italokat, mert ihatatlanok számomra.
6/14 anonim válasza:
Hűtőmágneseket, pénzt, könyveket.
7/14 anonim válasza:
Focilabdákat. De nem az 5ös, rendes méretben, hanem a 1es miniben. Sok értelme nincs, tilos velük játszani, de nagyon cuki díszek
10/14 anonim válasza:
Jelenleg az aprópénzeket (az 5-10-20 ft.-osokat). Volt, hogy gyufásskatulyát gyűjtöttem, volt, hogy 1 Ft.-osokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!