Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi ez a baromság, hogy emberek...

Mi ez a baromság, hogy emberek az ártérben laknak?

Figyelt kérdés
Aztán probléma meg siránkozás, ha jön egy nagyobb esőzés. Egy pici pataknál is megy a picsogás, hogy nem volt eléggé kikotorva stb.

#Árvízprobléma #Problémacsinálás
2023. aug. 14. 20:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#9 Nagyon jól értem és tisztában vagyok a talajforgatás, fakitermelés, meg a klímaváltozás hatásaival, köszönöm, hogy elmagyarázod nekem, de akkor miért is azokat kell cinikusan picsogóknak hívni (köztük engem is), akik olyan helyre építették a házukat, ahol emberemlékezet óta (kivéve az elmúlt 1-2 évet) nem okozott gondot az árvíz, patak sincs, tehát emberi számítás szerint nem kéne árvíztől tartani? Hogy picsogok? Igen. Vitte a víz a kocsit és mindent, ami az udvarban volt, elárasztotta a házat. Miért? Mert ahogyan te is leírtad: rosszul szabályozott fakitermelés, helytelen gazdálkodás, klímaváltozás. Az elmúlt 100 évben nem okozott gondot a víz, akkor sem, amikor 40 évvel ezelőtt odaköltöztem. Nincs, patak, nincs ártér, árvíz viszont van. Mégis én vagyok lehülyézve és mégis én vagyok az, aki ellen hangolod az embereket a kérdésedben.
2023. aug. 15. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!