Az emberek miert koltenek tobb szazezret egy sima okostelefonra? (nem a ceg adja)
Amikor reggel sorban allnak az olcso tejert es delutanra mar mindenki elkapkodja?
Gondolok egy Samsung S23 meg iphone14. Komolyan fel milka csokkantot meger egy telefon?
Amin 3(+1 opcionalis) dolgot csinalsz: messenger, telefonalsz, bongeszed a netet, (jatszol rajta - zenehallgatas is idetartozik)
Ki miert vesz ilyen dragan akar reszletre is telot?
Nekem egyik opció sem jó. :D
Én ezen (is) dolgozom, ezért fontos volt, hogy olyan telefont vegyek, ami elbírja a többórás használatot, elfut róla egy szerver, rengeteg hely van rajta.
Konkrétan egy mini számítógépet hordok magammal, amit hellyel-közzel maximálisan ki is használok.
Emellett fontos volt, hogy nagyon jó legyen a kamerája, mert imádok fotózni.
Menőzni nem szoktam vele, mert általában senki sem tudja melyik telefon mennyibe kerül és én sem szoktam másokét nézegetni.
6
A kamerazas szorakozas, hacsak nem az a munkad, de akkor meg neked valoban egyik opcio sem jo mert ceges es a kerdesem a nem ceges (vallalkozas) szer vasarlasokra iranyul.
Ha azert is veszed olyan dragan mert jo a kameraja, akkor az szorakozasnak szamit.
Egyebkent ha ezen dolgozol akkor alapbol megint nem erint a kerdes teged, mert ceges/vallalkozas.
Szoval valoban egyik opcio sem jo neked, mert nem rad illik a kerdes.
Amugy megkerdezhetnem, hogy mivel kimondtad magat a megoldasat a problemadnak, miert dontottel amellett hogy szervergep uzemeltetese helyett egy majdnem felmillios telefont vegyel? Egy szervergep ejjel-nappal fut, erre van kitalalva szinte. Jatekszerverek, webszerverek stb...
Ha mini-szamitogep akkor miert nem laptop?
Valami nekem nem stimmel. Egy kis olcsobb okostelo is jo lenne mellette egy minosegi szervergep miniszamitogeppel pl. tablet ha az megfelel.
Sot vannak VPS - virtualis szerverek havonta akar csak 1800 Ft-ert. Sokkal jobban megeri, nem reg volt nekem is es ejjel nappal fut, linux, windows barmi OS mehet rajta - igy mar van egy szamitogeped is csak SSH-val be kell lepned vagy valami hasonlo protokollal rendelkezo eszkozzel.
Max emelle egy tablet kell vagy laptop es teljesen kesz vagy. Mehetsz meloba vele.
De ha ez utan veszed a majdnem fel milkacsokis okostelot akkor az szorakozas.
Ez számomra is UFÓ, és totál vicces is egyben. Miért?
Mert sokan egyáltalán nem tudják használni őket. Ha okos az a teló, akkor miért a másikat kell megkérdezni, hogy: "Mikor jön a vonat?".
Mert csak menőzésre jó.
Nem azzal van a gond hogy okostelo, semmi baj tok jok, nekem is van.
Csak nem koltok fel milkacsokit ra. Inkabb menjen el az a maradek 250 000 - 350 000 a gyerekekre, megtakaritas, peldaul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!