Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Kapuzárási pànik 27 évesen?

Kapuzárási pànik 27 évesen?

Figyelt kérdés
7 éve vagyok a férjemmel, 4 éve hàzasok, eléggé betunyultam az elmúlt években. Nem sminkeltem, egyszerű ruhák stb, energiám sem volt többre. Hogy lehet ebből kiszakadni, hogy újra önmagam legyek?
2023. aug. 14. 02:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#10 “ Elárulom. Csak azért, mert neked nincsenek.”

Ha meg tudsz győzni, hogy jobb egész héten bezárva lenni egy sírós babával, miután kínok közt megszültem, szaros pelenkákat cserélni, megküzdeni egy dackorszakos totyogóval, majd mindenezek után azt hallani a tini gyerekedtől, hogy utál, amiért beleszólsz az életébe, ja és elviselni, hogy a férjed már inkább 20 évesekkel szexelget(ne), mint veled, mert te már nem vagy olyan feszes…nos, ha meg tudsz győzni, hogy ez jobb, mint kipihentnek lenni, oda menni, amikor és ahova akarok és 20 éves izmos fiúkkal szexelgetni kedvemre, akkor eskü meghívlak valamire xd

2023. aug. 14. 14:20
 12/19 anonim ***** válasza:
54%

11

Amit leírtál, az jó eséllyel csak akkor történik úgy, ha te úgy alakítod.

Nem kell tahó gyereket szülni egy tahó pasinak és máris nincs egy betű igazság sem abban, amit leírtál.

De persze, ha te szexelgetni szeretsz, akkor tényleg ne is vállalj gyereket még... Nagyon ráérsz.

(1. Nem kell bezárva lenned.

2. Nem mindig sírnak ám és esetleg törődhetsz és foglalkozhatsz ám vele, ráadásul ott lesz a férjed is.

3. Pelenkacsere.....tényleg katasztrófa!

4. Nincs is jobb! De honnét is tudhatnád?

5. ...utál a gyereked? Hááááááát.......Valamit nagyon elrontottál. Lehet, hogy látta az undort az arcodon, amikor pelenkát cseréltél és az utálatot, amikor fel kellett éjszakánként többször is kelni hozzá? Megfőzted magadnak.

6. A férjed fiatalabbakat akar és nem téged?.... Valamit megint kifőztél magadnak.

7. Lehetsz kipihent gyermek mellett is. Mehetsz oda, ahova akarsz, gyermekkel vagy nélküle is. Na igen......szexelgetni 20 évesekkel, miközben családod és szerető férjed van, - hát picit kurvás, de hidd el, addigra nem fogsz vágyni izmos, pelyhedző állú pasikra.

8. Ne hívj meg semmire. Nekem van családom. Nekem van dolgom. És minden nap szeretnek.

Ja! Az a megelőző 9 hónap, amíg növekszik benned és élősködőként megfoszt mindentől, amire csak szüksége van. ... Az maga megváltoztatja a felfogásodat.

2023. aug. 14. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:

11

Még valami. Ha viszont te ezt láttad magad körül, akkor megértem a hozzáállásod, de ettől nem lesz igazad.

2023. aug. 14. 14:31
 14/19 anonim ***** válasza:

Ezt férfiaknak mondja, de sokat segített nekem is:

https://www.youtube.com/watch?v=oLScc8NMgGE

2023. aug. 14. 15:05
 15/19 anonim ***** válasza:

#12 neked tuti nincs gyereked.

1. Egy kisbabával hova fogsz járkálni? Gondolod majd ugyanúgy el tudsz menni kedvedre edzeni, moziba, buliba, nyaralni stb, a gyereket meg addig leteszed a sarokba és megvár vagy mi az elképzelésed?

2. Te voltál már kisbaba közelében? Azzal ugye tisztában vagy, hogy hiába ringatod meg foglakozol vele, sokszor akkor is átüvölti az egész napot/éjszakát? Komolyan úgy okoskodsz, hogy közben fogalmad nincs arról, milyen egy baba xD Az meg, hogy a férj segít…na ja, ilyenkor szoktak hirtelen este 10-ig túlórázni, amint megszületik a baba, csak ne kelljen otthon lenni.

3. Igen, fúj pelenka.

4. Nővéremnek totyogói vannak, én fél óra után agyvérzést kapok tőlük, nemhogy 0-24-ben.

5. Ha voltál tini vagy jártál már tinik közelében, akkor pontosan tudhatnád, hogy a legjobb szülők is a legszarabb emberek az ő szemükben. Ez ezzel a korral jár.

6. Nem tudom, miért hozzám idézed ezeket a dolgokat, én nem vagyok férjnél, de pont ezen okok miatt nem is akarok lenni soha. Tudod hány nős pasi nyomult már rám? Kb. a házas férfiak 90%-a félrekúr, ne legyenek illúzióid.

7. “Lehetsz kipihent gyermek mellett is” ezt mondd annak a barátnőmnek is, aki a 3 hónapos gyereke mellett nem aludt még 2 óránál többet egy nap xD

8. Örülök neki, engem is szeretnek, de nekem nem ettől függ szerencsére a boldogságom. Áldom az eget, hogy független személyiségnek születtem és nem az az egyetlen életcélom, hogy szaporodjak.

2023. aug. 14. 15:13
 16/19 anonim ***** válasza:

15

Kettő van.

A kisebbik 7 éves lesz. Autista, pelenkás, siket, gyomorszondás, kanülös volt egy hónappal ezelőttig - majdnem 7 évig folyamatos váladékozással - éjszaka is. Jó kis kikezelhetetlen kórházi fertőzés.

A nagyobbik 17 lesz. Tini? Semmi gond vele. Soha nem is volt.

1. Nem kell vinned. Van férjed.

2. Férj vagyok. Mindig ott vagyok. Nem tudom, te milyen pasikat ismertél.

3. Semmi gond vele. Ha belejössz, másfél-két perc talán az egész.

4. Te vagy rosszul beállítva vagy a nővéred nem úgy nevelte őket, hogy az neked legyen jó. Elég, ha nekik jó.

5. Mekkora hazugság, istenem!

6. Te írtad, hogy így lesz veled. Igazi férfigyűlölő vagy egyébként. De azért jó, ha izmos meg húszéves, hogy legalább szexelgethess vele, mi? :D (Te írtad.)

7. 3 hónap? Az semmi. Elmúlik az első év és kipihenheti magát. Nálunk sajnos tápszeres volt mindkettő, így váltva keltünk és etettük-itattuk mindegyiket. Egyformán nem voltunk kipihentek, de egyikőnk sem halt bele.

8. Írtam ilyesmit, hogy ez lenne a célom? Nem hiszem.

Ugyanakkor, ha neked így jó, a te dolgod, jó szerencsét!

Azt azért jelezném, hogy nem fogsz mindig megkapni húszéves izmos pasikat.

2023. aug. 14. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:

Oké, tehát a gyereknevelés egy full gondtalan, idilli, habos-babos kaland. A totyogók soha nem hisztiznek, a babák nem sírnak, és a tinik nem lázadnak. Nem tudom, melyik párhuzamos univerzumban élsz, de kérek egy jegyet oda xd

“Azt azért jelezném, hogy nem fogsz mindig megkapni húszéves izmos pasikat.”

Lehet, majd akkor izmos 30 évesekkel fogok enyelegni :D Még mindig jobban hangzik számomra, mint gyereket nevelni, de kinek mi, másnak meg van 5 gyereke és imád szülőnek lenni. Csak nem kell úgy tenni, mintha a világ leggondtalanabb dolga lenne, mert gyerek nélkül is látom, hogy rohadtul kemény meló idegileg, fizikailag és anyagilag is.

2023. aug. 14. 15:46
 18/19 anonim ***** válasza:

17

A gyereknevelés a legkeményebb meló. A totyogók, ha jól csinálod, keveset hisztiznek. Nálunk például nem hisztizett. A babák sírnak. Igen. Hasfájósak például. Rengeteget masszíroztam a hasát. Igen. És? A tinik pedig...nem. Valóban nem lázadnak ellened, ha jól csináltad és csinálod. Valami ellen lázadni fognak, mert tinik valóban. A hormonok dúlnak. De nem kell, hogy te legyél.

Én Magyarországon élek, az elégtelen egészségügyi és szociális ellátórendszer hazájában minden nap derékig gázolva a nyomorúságban, de ettől még nem lesz rosszabb ez az élet, mint az, ha nem lenne senkim. Csak így nem olyan üres. Ha lesz családod, megérted.

Én tudom, miről beszélek. Te nem tudod, miről beszélsz.

Ha valaki tudja, hogy nem habos-babos kaland, akkor az én vagyok. Ha valaki nem írt olyat, hogy sosem sírnak és hisztiznek, az én vagyok.

Akinek szövegértelmezési gondjai vagy csőlátása van, az meg te vagy.

Lehet, hogy családra vágysz, de csak taknyos kis kölykök jutnak vacsira?

Tiéd lehet az utolsó szó, mert én már leírtam mindent részemről. További jó napokat a magányodban.

2023. aug. 14. 16:05
 19/19 anonim ***** válasza:
#17 Ne vetítsd rám a saját vágyaidat, csak mert a te életed gyerek nélkül üres lenne, attól még másé nem az. Igazából ez csak pénz kérdése, nekem telik arra, hogy tudjam élvezni az életet és ne kelljen unalmamban gyereket csinálni, mert amúgy nem tudnám mással elfoglalni magam. Magányos sem vagyok, persze ez is lehet számodra hihetetlen, ha társfüggő vagy. Én mindig is boldogabb voltam szingliként, mint kapcsolatban. Nem vagyunk egyformák, ha neked úgy jó, ahogy élsz, én elhiszem - csak ne hidd azt, hogy mindenki másnak is csak úgy lehet jó :D
2023. aug. 14. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!