Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az amit jobban szeretsz...

Mi az amit jobban szeretsz csinálni, mint szexelni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 20:56
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
100%
igen épp itt a lényeg, hogy a szex minden férfinak orgazmussal végződik és mindenképpen jó, nekik nem fáj, nem agyalnak túl mindent, csak csinálják.. a nőknek fájhat nem csak a rossz partner miatt hanem egészségügyi okokból is, ez egy patt helyzet, és ha a partner túl sokszor mondja hogy fáj a feje és fáradt akkor bizony megint az a problémája mindenkinek, mert hogy a nőnek nem is kell élvezni a szexet csak csinálni, ezt mondja minden önző paraszt.. ezekután már kicsit sincs kedvem egy aktusban sem részt venni, ha egy éjszakás ha egy párkapcsolatban történik, a paliknak semmi sem jó
2023. aug. 25. 15:38
 42/48 anonim ***** válasza:
91%

Tény, hogy sok a tapló pasi, akinek csak az számít, hogy neki jó legyen, és nem fogad el kifogásokat, mert ez “jár” neki, de én azért nem általánosítanék.

Ez mihamarabb kiderül, annál könnyebb túllépni rajta. Ezért kellene a nőktől is maximális őszinteség a kapcsolat elején meg főleg, és nem színlelt orgazmusok, és unottan bevállalt aktusok. Sajnos sok nő inkább tűri ezt (eleinte).

Bár itt már képbe jön az is, hogy mi a fontosabb egy nőnek. Az esetlegesen emiatt elvesztett “álom” pasi vagy egy másik, bizonytalan kapcsolat, ami talán őszintébb lesz, és élvezetesebb, de az is lehet hogy nem.

Hiába mondják, hogy a nőknek könnyű partnert találni, csak válogatnia kell kicsit, ez egyáltalán nem így van. És kilépni is félnek egy jónak tűnő kapcsolatból. Ahogy a pasik egy része is. Csupán annyi a baj, hogy sok esetben az alapvető őszinteség hiányzik ebből a jónak tűnő kapcsolatból.

És persze sok kapcsolatban meg maximálisan megvan minden. Mert arra is van bőven példa, ahol ezek nem problémák, minden flottul megy, mindkét fél elégedett.

2023. aug. 25. 16:39
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
nálam eddig mindig hiába volt az őszinteség, sosem színleltem semmit dehát rossz embert fogtam ki.. nem is gondoltam így az általánosítást, tudom hogy vannak rendes férfiak csak még nem volt hozzájuk szerencsém
2023. aug. 25. 17:46
 44/48 anonim ***** válasza:
A rossz tapasztalásokon csupán egy jó tud segíteni, nem a teljes elzárkózás. Nem is értem, hogy 39 évesen miért akarod ezt feladni teljesen. Nem 59 vagy 69 vagy, hogy úgy érezd ez már lehetetlen.
2023. aug. 25. 23:31
 45/48 anonim ***** válasza:
Ki 39 eves?
2023. aug. 26. 11:49
 46/48 anonim ***** válasza:
100%
Akinek előtted írtam. Hirtelen azt hittem ő írta a többit is.
2023. aug. 27. 18:11
 47/48 anonim ***** válasza:
100%

#40: "akkor minek tovább erőltetni" Mert mondjuk választhatok a szar és szarabb között? :D A hüvelyi orgazmust felesleges idekeverni, mert nem releváns a témát illetően. Én spec hamar el tudok élvezni, ha nem zökkentenek ki. Nem egy nagy tudomány ez, talán ezért sem számít már nekem különleges dolognak a szex. Nincs benne semmi kihívás, nincs benne semmi varázslatos. Egyedül a partner személye tehetné különlegessé.

És amúgy gondolod, nem mondom, ha bajom van valamivel vagy nincs kedvem valamihez?! Dehogynem! És szerinted érdekel ez bárkit is? :D Majd jön válaszul a passzív-agresszív viselkedés, aztán csak pillogok, hogy miaf-sz. És azért esetemben ne beszéljünk olyanokról, hogy marnám magam bármiért is, vagy ne érezném elég jónak magam. Szeretem azt, aki vagyok, elégedett vagyok magammal, tisztában vagyok az értékeimmel, képességeimmel, tudásommal, és kb bekaphatja az, akinek baja van velem, miközben ő a f-sz. Viszont sajnos ezek mellett empatikus és türelmes is vagyok.

A női ciklus működését, hormonális hátterét ismered? Ha igen, akkor nem kéne meglepjen, hogy mikor kívánják a nők igazán a szexet. Ha nem ismered vagy nem elég alaposan, akkor meg érdemes lenne megismerned. A legnagyobb bibi, akkor van, ha fogamzásgátlót szed a nő, mert akkor mindez kikapcsol, amíg abba nem hagyja a tablettát. Persze, ezen kívül még sok más hormonális okból is borulhat a normális, egészséges ciklus.

A fantázia témához meg... Mióta az eszemet tudom, az életem felét biztosan a fantáziámban éltem le. Nemcsak azért, mert nem tetszik a valóság, hanem mert ilyen az agyam. Bizonyos ingerekre vagy csak úgy a semmiből spontán gyártja nekem a képeket, sztorikat. Én meg szeretem ezt az állapotot. Gyerekként rosszabb volt, akkor a szörnyek még nem a barátaim voltak. :D Amúgy semmi mentális problémám nincs, csak intenzívebb a fantáziám, mint a nagy átlagnak. A mindennapjaimban ez inkább előny, mint hátrány. Nem befolyásolja negatívan az életemet, sőt sok olyanon átsegít, ami másokat depresszióba lök. A szexből pedig igyekeztem egy ideig kizárni a fantáziámat, gondolván ennyivel megtisztelem a partneremet, hogy tényleg ott vagyok vele gondolatban is. Aztán mivel a kapcsolatokban én szinte nulla tiszteletet kaptam emberileg másoktól, így én mégis mi a fenének adjam nekik továbbra is? Akkor már inkább kihozom magamnak a legtöbbet a helyzetből.

2023. aug. 28. 01:30
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
utolsó, ha eddig nem árasztottak el az agyatlan férfiprivátolók, akkor ez után tuti jönnek majd sorra a privik amiben mindenki azt bizonygatná hogy ő egy nagyon varázslatos különleges partner lenne :D
2023. aug. 28. 11:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!